Sporty II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Musado? :think: Ale to není žádný originální "styl" - není to něco jako Krav Maga nebo či podobné CQC vojenské systémy, ne? Teď si nejsem jistý.

Btw úplně jsem zapomněl zmínit Jeet Kune Do (v historii) :oops:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Ještě k tomu boxu, právě jsem prohledával youtube a narazil na Butterbeana, neuvěřitelnou monstrozitu s bucharem v rukavicích :lol:
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

SiNuHeT: Klobouk dolů, to je pěkný pořízek. Od něho dostat ťafku, je ze mě invalida :lol: Pěkné video :-P
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Zakat píše:SiNuHeT: Klobouk dolů, to je pěkný pořízek. Od něho dostat ťafku, je ze mě invalida :lol: Pěkné video :-P
Ale už jsem viděl i zápasy, kde o 50-60 kilo týpci Butterbeana sejmuli ein zwei. Jeho 180 kg je dost pomalých a když jeho protivník nepřistoupí na jeho boxerskou hru, tak vyhraje.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Lerek: ta koule v podstatě boxovat ani neumí, jeho styl spočívá v okamžitém přistoupení k protivníkovi, aby eliminoval rány na hlavu a jediné pecky, které tak může dostat jsou do sádla a to ho asi moc netrápí. Z tohoto postoje pak rozdává rány přes hlavu, většinou úspěšně. Takový styl se mi absolutně zajídá, ke koukání je to jen kvůli té jeho fyziognomii.
BTW, zajímavý (samozřejmě fyziognomií) je i Kimbo Slice, představitel "streetfightu".
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Musado je "styl" složený z jiných stylů (především judo, karate, teakwondo /bo jak se to píše../) Používají jej naši speciálové, i když ne všichni - mají údajně docela slušnou možnost volby. Jinak se stále více prosazuje aikido. Alespoň co povídají známí. Nicméně styl to více méně je, neboť vykazuje určitou úroveň systemizace - vybírají se prvky, které lze zvládnout při běžném výcviku.

Lerek - co se týče míchaniny, tak je to otázka. Já si myslím,že člověk honěný v jednom jediném umění pořádně (pokud je to umění určité efektivity, ne box nebo kapuera:) tak ve 3 z pěti zápasů porazí vyznavače MMA... Ale je to můj odhad...

EDIT Butterbean - toho pána jsem náhodou viděl v několika videích na odkazech, které sem linkoval někdo včera:) sice asi má svůj styl propracovaný, ale zajímalo by mne, jak by uspěl proti takovému Kličkovi...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Vallun: Doopravdy bych chtěl vidět TOP 5 MMA fighterů proti 5 TOP čistým - srovnání by to bylo zajímavé. Osobně tipuju tak 4 z 5 pro MMA, ale to je možná tím, že se soustavně už rok zabývám MMA scénou.

Klička by dozajista vyhrál, Butterbean není zas tak dobrý - pokud by šlo o zápas v boxu.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Taky záleží na tom, jaké čisté styly by se účastnily:) A jak kvalitní představitelé (neznám to tak detailně...).

A myslíš, že ve volném stylu by máslová fazole dopadla lépe?:)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vypadá to, že Slavie dnes zase někomu vylepší skóre. :-D
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ajantis píše:Vypadá to, že Slavie dnes zase někomu vylepší skóre. :-D
jistě...a každé sparťanské pako se z toho raduje...
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Vallun píše:A myslíš, že ve volném stylu by máslová fazole dopadla lépe?:)
Odpověď zní: NE
Vallun píše:jistě...a každé sparťanské pako se z toho raduje...
Nejen sparťanské... i Baník se připojuje
-Marcus Aurelius
Mamut
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mamut »

Ma cenu řešit náš český fotbal?Já myslím že Čtvrtníček a Lábus na to odpověděli dost trefně...
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
http://garden.mujblog.atlas.cz/
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Vallun píše:Taky záleží na tom, jaké čisté styly by se účastnily:) A jak kvalitní představitelé (neznám to tak detailně...).

A myslíš, že ve volném stylu by máslová fazole dopadla lépe?:)
Máslová fazolka má ve volném stylu obří výhodu, když se jde na zem - přeci jen 180 kg je slušná váha.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Lerek píše:Máslová fazolka má ve volném stylu obří výhodu, když se jde na zem - přeci jen 180 kg je slušná váha.
To je fakt, to nemám ani já:)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Thajský box a můj oblíbený zpěvák Dan Landa!88

http://www.stream.cz/video/17997-peklo- ... eznamte-se
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“