Srdce musíš nejdřív zmrazit, abys ho mohl zlomit a zmrazené srdce nic nebolí.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Neferit Sr.: No, jen říkám, že se hojí rychle. Jako další dětské nemoci nebo zlomeniny Hmm, o zlomenině se říká, že je po srůstu kost pevnější než před ní (i když co se srdcí týče, nikdy jsem si moc s kapalným dusíkem v tomhle směru nehrál, takže nemůžu posoudit).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Tak. Poprvé v životě jsem osobně narazil na strašlivou fatální NEZVRATNOST. A jsem si jist, že se poprvé v životě s něčím nevyrovnám, že se z toho úplně nikdy nevyhrabu. Co mě nezabije, to mě posílí? Hovno, iluzi možnosti svobodně tvarovat svět je třeba udržet.
Adieu - to zní naprosto úžasně. To jsi jako neplánovaně přivedl nějakou slečnu do jiného stavu? To pak opravdu osudové, nezvratné a možná Tě to posílí. Ale té svobody tak nějak ubyde.
Nebo jde o něco úplně jiného?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Neferit Sr. píše:Adieu - to zní naprosto úžasně. To jsi jako neplánovaně přivedl nějakou slečnu do jiného stavu? To pak opravdu osudové, nezvratné a možná Tě to posílí. Ale té svobody tak nějak ubyde.
Nebo jde o něco úplně jiného?
Jde o něco jiného, z pohledu většiny lidí méně fatálního, ovšem nehodlám se o tom nějak hlouběji bavit na diskuzním fóru. Vlastně to nehodlám řešit s nikým, možná vyjma dívky, které se to týká. I když - ono asi opravdu nemá cenu řešit věci nezvratné.
7c: Jistě že může být hůř, protože je dno značně flexibilní.
Adieu - respektuji Tvé přání věc dále neřešit, ale přesto si dovolím, snad hlavně proto, abych odlehčil Tvým strastem, nadnést jednou myšlenku: Svět je skutečně plný nebezpečí a je vněm spousta temných míst, ale pořád je ještě mnoho krásného, a přestože láska se dnes ve všech zemích mísí se zármutkem, snad tím jen roste.
Haldir, II 6
Víš, nezvratnost je úžasná, absolutní věc a jak pravil klasik, všechno je relativní, z čehož mi tak nějak vychází, že nic není nezvratné.
Ale tak co, s mladou mame dva tyzdne, este 50 a mame rok
Inak mam prebytok sexualnej energie
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.