Artemis Entreri píše:Mmm na jednom foru jsem viděl (totalwar.vokr.com) že je tam i chatová místnost pro občany fora co to nezkusit i tu ??
Už i na Sigilu něco podobného bylo, ale Akce IRC zase poměrně rychle zanikla. Nebo že by to bylo zatím nedostatečnou rozehřátostí našich spammerských opor?
Mno, on ten IRC kanál je ještě funkční, ale je pravda, že jsme se tam víceméně pravidelně scházeli jenom čtyři...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
cize novsi obcania sigilu nevedia o co sa jedna a nevedia ziadnu adresu, vsak
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
nuke: Jj, sranda byla, navíc jsme se měli kde opilecky vykecat
xRage: Jj, ono to vydrželo snad jen půl roku a pak Sigil Team ukončil oficiální spolupráci. Jinak já mám stále odkaz v záložkách - znáte to, člověk nikdy neví a navíc - historie se točí stále dokola
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
To sem klidně prskni. Je úplně jedno, esli Sigil Team ukončil spolupráci. Pořád ten IRC channel bude fungovat. Koneckonců nebyl náš (my máme vlastní na BWL, který ovšem též nepoužíváme).
Internet Relay Chat. Asi nejrozšířenější (a možná i nejstarší) způsob tlachání (a spousty dalších věcí) na internetu. Esenciální pro všechny případy, kdy se komunita více lidí potřebuje domlouvat mezi sebou a veřejností a tak.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
yenn - v mém věku nemám zapotřebí přehánět a růžové brýle jsem odložil už někdy v pětaosmdesátým. Mě prostě nepřipádáte jak blbci. Což neznamená že si občas nemyslím že se tak chováte. Ale to platí i pro mě.
7C - velmi hezké.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981