A ne, vůbec nepřeháním, shit je mimochodem dost slabý výraz v tomhle směru.
Moderátor: sevencreature
Já jsem se tě ale neptal o povolení, tak nevím, co pyskuješ.sevencreature píše:Jab: Nikdo tě ji číst nenutí
Dialogy jsou nemlich ty samé, jako v seriálu. Jen je v manze pár postav navíc. Důležitých, uznávám (např. Skull knight). Jenže vzhledem k tomu, v jaké fázi seriál končí, tak určitě ne nezbytných.sevencreature píše:A ne, vůbec nepřeháním, shit je mimochodem dost slabý výraz v tomhle směru.
Omluva přijata. Pro příště už si to ale pamatuj. Sice jsem psal něco úplně jiného, ale to neva. - Koneckonců se mě na to ještě můžeš znovu zeptat.sevencreature píše:Jab: Ó, aha, netušil jsem, že kvalita adaptace se hodnotí podle toho, zda obsahuje tzv. "stejné dialogy", jako předloha. Hluboce se omlouvám.
Z toho co jsem psal je celkem jasné, že komiks již čtu. Obával jsem se, aby mě bavilo číst celé, jelikož dílů je mnoho a budou jak vidno pokračovat. Ta tvoje prvotní poznámka mi byla dost k ničemu. Doufal jsem spíše v nějaké ujištění, že i děj dalších volumes bude zábavný či ještě lépe opatrné nastínění děje (tzn. s minimem spoilů - jen aby se vědělo, o co jde).sevencreature píše:Psal jsi, že se bojíš, že tě nebude bavit - já na to odpovídám, že tě ji nikdo číst nenutí. Nějak nikde neregistruji, že bych vyžadoval, abys mě požádal o povolení ji číst.
Jestli jsem se dotkl Tvé ješitnosti anime/manga überznalce, tak se hluuuuuuuboce omlouvám.sevencreature píše:Ty mi zase připomínáš známeho, který prohlásil, že pivo jako pivo - hlavně, když teče
To ale není manga (což předpokládám víš).Mamut píše:Ach manga. Nějak jsem k nim nepřičichl. Ale Usagi je docela fajn.