Dost dobrá, jen se fordužel nehodí ke každé motorce a nevypadá ani nejpevněji. Ale chápu, že o to u ní zase až tak nejde - hodně mě pobavilo v popisku to "použití helmy je mnohoúčelné".
Firkraag píše:No Choper do 25Kw.. Zbytecna investice..
Choper do 25kw sice může vypadat velice hezky (pár takových jsem viděl), ale do kopce aby to člověk tlačil.
Na druhou stranu určitě půjde sehnat nějaký silnější, který má v papírech vyznačených těch 25kw. Když to může mít CBR 900...
Podařilo se mi zablokovat jednu z největších křižovatek v Prostějově. A jednoho řidiče o kus dál jsem viděsil, když jsem z ničeho nic dupnul na brzdu (nebo udělal nějakou jinou chybu, která zapříčinila prudké zastavení vozu).
Jinak bych všem neosvětleným cyklistům, chtěl popřát špatné zuby a nekonečnej zánět močovejch cest...
Lerek: gratulace
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Gratuluji k řidičáku,jezdi opatrně.
Gratuluji i přesto že máš kladný vztah k Třetí říši.
Můj osobní názor. Kdo nezažil holocaust nemá právo tvrdit že Hitler a Třetí říše přinesli lidstvu něco dobrého.
Kebule: to je pochopitelné, nikdo nezačínal jako expert. Já třeba na zkušební jízdě s komisařem po bezchybném výkonu cestou na parkoviště projevil úmysl vjet do křižovatky na červenou. Prostě v autoškolních Fabiích se nám vyšším osobám těžko kouká nahoru
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
On ten řidičák snad udělal.
Co se týká fašismu , není co řešit .I když jsem to osbně nezažil,je dost pádných důkazů které ukazují na to,že to bylo svinstvo.Ostatně ať se k tomuto tématu vyjádří L. sám.
Co si takhle ten jeho příspěvek alespoň přečíst, když už na něj reaguješ?
Takže najednou už není třeba onu dobu osobně zažít, aby se k ní člověk měl právo vyjádřit, teď už stačí "existující pádné důkazy"? Jo, každý měří, jak se mu to právě hodí... Ale tady samozřejmě smysluplná diskuse nebude, jen jsem měl právě chuť upozornit na ten rozpor.
Ajantis: A jo. Neprospěl. Nojo já to četl ve spěchu po maturitním plese a zápřahu v práci.Takže jsem to pochopil blbě. Musím se víc soustředit.
K tomu duhému.
Jestliže bys to bral důsledně, tak až zemře poslední člověk který zažil holocaust, bude možno říci, že fašismus byl v pořádku. Protože kde není soudce, není ani žalobce? Mně se prostě dělá husí kůže na zátylku a zvedá žaludek když slyším, že nějaký mlaďas obdivuje třetí říši nebo nacismus. O skinech ani nemluvím. Omlouvám se, ale už jsem prostě takový.
Mamut - jako nováčkovi Ti cítím potřebu sdělit, že ne vše co Lerek napíše je potřeba brát vážně. Na druhou stranu pokud bys chtěl znát trochu více názory lidu Sigilského na téma fašismu a podobně jsou zde na to samostaná diskusní vlákna. Jedno znich je toto:
Jinak Lerek sice papíry zatím nemá ale bude je mít a tím Tvé přání aby jezdil opatrně je k věci. Já se stejně těším, až ho někde potkám za volantem nebo za řídítky.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981