Vtipy podruhé
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Firkraag: ROFL 
Bylo, nebylo, nikdo neví, jak sem tam vzali, kdo je tam dal, prostě zničehož nic visel provaz z okraje hluboké propasti a na provazu bylo deset manažerů a úplně dole inženýr. Drželi se zuby nehty ale lano začalo pod přehnanou tíhou praskat. Bylo jasné, že někdo se musí pustit. Nikomu se do toho nechtělo, stále to svalovali na ostatní, až se nakonec ozval tichým hláskem inženýr: "Já to udělám. Deset let jsem naší firmě dával vše ze sebe. Tiše jsem snášel kritiku, tiše jsem se radoval nad chválou. Obětoval jsem práci vše. Proto už tu poslední obět provedu bez mrknutí. Hodně štěstí." A pustil se.
Manažeři se zamysleli a poté jako jeden zatleskali...

Bylo, nebylo, nikdo neví, jak sem tam vzali, kdo je tam dal, prostě zničehož nic visel provaz z okraje hluboké propasti a na provazu bylo deset manažerů a úplně dole inženýr. Drželi se zuby nehty ale lano začalo pod přehnanou tíhou praskat. Bylo jasné, že někdo se musí pustit. Nikomu se do toho nechtělo, stále to svalovali na ostatní, až se nakonec ozval tichým hláskem inženýr: "Já to udělám. Deset let jsem naší firmě dával vše ze sebe. Tiše jsem snášel kritiku, tiše jsem se radoval nad chválou. Obětoval jsem práci vše. Proto už tu poslední obět provedu bez mrknutí. Hodně štěstí." A pustil se.
Manažeři se zamysleli a poté jako jeden zatleskali...
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tyto dva jakož i jiné morbidní vtipy a další texty lze nalézti na blogu hodného strýčka Jaegera
Jede sanitka. V ní řidič, lékař, sestřička a student na praxi. Jedou a najednou z ničeho nic řidič pouští volant a chytá se za krk. Dusí se, oči má někde na čele. Sestřička popadne lékárničku a nelítostně praští řidiče do hlavy. Tomu hned přestal záchvat, chytá volant a jedou dal. Najednou padá na podlahu lékař, chytá se za krk a válí se tam, přitom se dusí. Sestřička zas popadne lékárničku a praští silně lékaře do hlavy. Ten se hned zvedne a posadí a jedou dál jako by se nic nestalo.
Student v praxi celý v šoku obrací se na lékaře:
"Jsem ve 3. ročníku a znám jen teorii, žádná praxe, ale V ŽIVOTĚ jsem neslyšel o takových symptomech a metody léčby jsou natolik zvláštní, že jsem totálně zmatený. Můžete mi to aspoň trochu vysvětlit?"
Lékař flegmaticky odpovídá:
"To neřeš, sestřičce se včera oběsil manžel, tak si z ní děláme prdel..."
Jede sanitka. V ní řidič, lékař, sestřička a student na praxi. Jedou a najednou z ničeho nic řidič pouští volant a chytá se za krk. Dusí se, oči má někde na čele. Sestřička popadne lékárničku a nelítostně praští řidiče do hlavy. Tomu hned přestal záchvat, chytá volant a jedou dal. Najednou padá na podlahu lékař, chytá se za krk a válí se tam, přitom se dusí. Sestřička zas popadne lékárničku a praští silně lékaře do hlavy. Ten se hned zvedne a posadí a jedou dál jako by se nic nestalo.
Student v praxi celý v šoku obrací se na lékaře:
"Jsem ve 3. ročníku a znám jen teorii, žádná praxe, ale V ŽIVOTĚ jsem neslyšel o takových symptomech a metody léčby jsou natolik zvláštní, že jsem totálně zmatený. Můžete mi to aspoň trochu vysvětlit?"
Lékař flegmaticky odpovídá:
"To neřeš, sestřičce se včera oběsil manžel, tak si z ní děláme prdel..."
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- PinHead
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vtipy podruhé
Yenn: opravdu skvělý popisek na obrázcích. opravdu vtipný
Miluju ŠPENDLÍKY A HLAVY!!!!!!!!!!!
Adun Toridas!
Adun Toridas!
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kolik lidi tady na foru zna Juki Nagato?? 

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mam peknou mezeru ve vzdelani 

Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- AlmSiVi
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Včetně mě 9yenn píše:Firkraag: Minimálně 8 (včetně mě)

PinHead: Nechceš sem hodit ten překlad? Docela rád bych věděl čemu se to vlastně směju