Tak na Monice se naprosto a beze zbytku shodnem...Carlos píše:...nad tím slintám já:...

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Tak na Monice se naprosto a beze zbytku shodnem...Carlos píše:...nad tím slintám já:...
Jj, je to dobrá KOST!Cesare píše:Ovšem Keira je taky rozkošná.
Přesně tak, ženská to je pěkná, ale mohla by začít trochu jíst. Když vidím tuto fotku, začínám mít hlad:Bodkin píše:Jj, je to dobrá KOST!Cesare píše:Ovšem Keira je taky rozkošná.
Stejně jako třeba u xylofonu....Cesare píše:...ale u některých dam nejsou nezbytně potřeba...
Ámen...Cesare píše:A rozmanitost je docela prima věc...
Já mám tedy při pohledu na to, co chodí po ulici, vesměs stejné pocity.Bodkin píše:Carlos: Dle tebe tedy existují dva druhy ženských plných tvarů - I. Kurvy a II. Tlustoprdky?
Já si teď přesně nepamatuji ta rozmezí, ale není 25 už mírně za hranicí zdravého standartu?sevencreature píše:Rozmanitost je fajn, ale není nad starý dobrý zdravý standardA zdravý standard je BMI kolem 25
Píší, že ideál je v rozmezí 18-25 (nadváha je pak 25-30). Čili těch 25 by bylo minimálně na horní hranici "ideálu".sevencreature píše:Ne, 25 je ten ideál. Alespoň pro obyvatele Evropy.