Film II
Moderátor: sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já tomuto typu válečných filmů neholduji ani v kině ani doma u PC. Pokud na Tebe válečné filmy působí v kině nějakým zvláštním způsobem (třeba kvůli tomu prostorovému zvuku u střelby), tak já tenhle pocit prostě neznám. Takže na mě nemohou doma u PC působit méně atraktivně, zkrátka na tyhle filmy zřejmě "nemám buňky".Hamster píše:Že hrdina vypadá na monitoru stejně pěkně jako na plátně je fajn, ale to je prostě hodně estetický film. Nelze ho srovnávat třeba s válečnými filmy, kde asi sám cítíš, že těžiště té efektnosti leží jinde.
Nemám připojení na stahování filmů v DVD kvalitě. A obecně nové filmy příliš nestahuji ani v nižší kvalitě, je to podstatně riskantnější a také jsou za to vyšší sazby.Hamster píše:Tohle je důvod proč chodíš do kina? Aby jsi nemusel film stahovat? (i kvalitní ripy zahraničních filmů jsou obvykle sehnatelné ještě před českou premiérou). Krom toho existují půjčovny, kde si film legálně pořídíš za poloviční nebo i nižší cenu. Jaký smysl má tedy chození na neaktuální filmy?
Do kina chodím zpravidla na 2 druhy filmů:
1) Nové - chodím (až na vyjímky) do kina na filmy, které chci vidět. A pokud je chci vidět, nechci čekat, až vyjdou na DVD. Těch 50 kč navíc mě opravdu nezabije. Nadto je návštěva kina "kulturní akce", takže si mohu o tom filmu případně hned s někým promluvit... Prostě zábava.
2) Staré / raritní - ty ve videopůjčovně (a kolikrát ani na internetu) nejsou.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Kino vs. monitor - preferuji monitor.
Do kina chodím v posledních letech (pokud vůbec) pouze s někým - jako součást společné zábavy. Přiznávám, že určitý podíl na tom bude mít fakt, že jsem hrané filmy prakticky přestal sledovat - už si nevzpomínám, kdy jsem viděl poslední a co to vůbec bylo.
Popravdě mi přijde plátno až moc velké - kolikrát mi detaily unikají a některé akční scény jsou prakticky nesledovatelné, multikina jsou příšerně přezvučená, aby přehlušila zvuky požírání popcornu a nezávazných telefonních hovorů, kvalita obrazu je nic moc, titulky visuálně odpudivé (bleh).
Kolem a kolem - návštěva kina má pro mě smysl pouze jako (mini) společenská událost - pokud jdu do kina, tak hlavně proto, s kým tam jdu, film samotný není až tak důležitý.
Do kina chodím v posledních letech (pokud vůbec) pouze s někým - jako součást společné zábavy. Přiznávám, že určitý podíl na tom bude mít fakt, že jsem hrané filmy prakticky přestal sledovat - už si nevzpomínám, kdy jsem viděl poslední a co to vůbec bylo.
Popravdě mi přijde plátno až moc velké - kolikrát mi detaily unikají a některé akční scény jsou prakticky nesledovatelné, multikina jsou příšerně přezvučená, aby přehlušila zvuky požírání popcornu a nezávazných telefonních hovorů, kvalita obrazu je nic moc, titulky visuálně odpudivé (bleh).
Kolem a kolem - návštěva kina má pro mě smysl pouze jako (mini) společenská událost - pokud jdu do kina, tak hlavně proto, s kým tam jdu, film samotný není až tak důležitý.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Mamut
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature píše:Kino vs. monitor - preferuji monitor.
Krásné vyznání. Je spousta filmů které vidět chci, ale v kině už je nedávají, nebo se na ně nedá jít s manželkou. Občas zajdu do kina bez manželky, tak dvakrát za rok.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
http://garden.mujblog.atlas.cz/
http://garden.mujblog.atlas.cz/
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Re: Film - Second wave (pokračování původního threadu Film)
Nevíte jestli nějakej šílenec (Tarantino, Rodriguez, Roth) nechystá natočení filmů? Když už jsou tak hezké TRAILERY, byla by škoda je nenatočit nemyslíte?
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:

With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.
Artemis Entreri
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
KEBULE: Rodrigez chce natočit film Machete s Danny Trejem.
Artemis Entreri: Tahle zpráva mi dnes odpoledne hodně zvedla náladu, dost jsem předtím se bál že se New Line Cinema s Jacksonem nedohodne a podstrčí režii někomu jinému

Artemis Entreri: Tahle zpráva mi dnes odpoledne hodně zvedla náladu, dost jsem předtím se bál že se New Line Cinema s Jacksonem nedohodne a podstrčí režii někomu jinému

Hobit na dva díly, haha. A další díl si tědi pustíme za 4 roky, až ho ten fousatý pán natočí. To vám sice bude 14, ale New Line Cinema taky z něčeho musí žít...
Ještě snad horší by bylo, kdyby se pokoušeli vtisknout Hobitovi poněkud dospělejší ráz. Stala by se z toho stejná nuda jako knižní Pán Prstenů...
Ještě snad horší by bylo, kdyby se pokoušeli vtisknout Hobitovi poněkud dospělejší ráz. Stala by se z toho stejná nuda jako knižní Pán Prstenů...
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Tak to jsem chtěl slyšet, protože jsem to slyšel i odjinud. Na mačetu se budu těšitAlieN píše:KEBULE: Rodrigez chce natočit film Machete s Danny Trejem.

A o dalších filmech se zatím nic neproslýchá?
Třeba ty vlkodlačice SS (snad jsem to pochopil správně) vypadaly taky dobře.

...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, mnohem lepší by bylo půlku z děje seškrtat (a naopak rozhodně nic nepřidávat) a nacpat ho všechen do jediného filmu...Jab píše:Hobit na dva díly, haha. A další díl si tědi pustíme za 4 roky, až ho ten fousatý pán natočí. To vám sice bude 14, ale New Line Cinema taky z něčeho musí žít...
Oba filmy by se měly točit zároveň a tedy ten druhý přijde stejně jako u PP s ročním odstupem.
btw: V pondělí jsem viděl v televizi Královnu Margot - opravdu krásně natočený film
... historické filmy jsem nikdy nijak zvlášť nemiloval, ale zatím všechny filmy o starých evropských královnách se mi velmi líbily (Elizabeth, Margot, Marie Antoinetta)
Jackson je dobrej a zajistí si své oblíbené herce, takže to bude vizuálně navazovat, ale na hobita by se mi více líbil tandem Zdeněk Troška a Zdeněk Svěrák...přeci jenom mají k pohádkám blíže, než PJ:)AlieN píše:Artemis Entreri: Tahle zpráva mi dnes odpoledne hodně zvedla náladu, dost jsem předtím se bál že se New Line Cinema s Jacksonem nedohodne a podstrčí režii někomu jinému![]()
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."