Ve Firefly je jednoznačně nejpřitažlivější Book... Klidná síla par excellence...
...a hodně me brala i Zoe.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
javor: Saffron! To bylo to jméno (jedno z jmen ). Nicméně se mi určitě více líbila Inara (a to vzhledově i z charakterového hlediska). Každopádně však byla Saffron jednou z nejlepších televizních mrch, co jsem viděl .
Zatím jsem viděl jen dva díly, ale ty postavy mi zatím přijdou skvělé snad všechny. Možná jen pastor se ještě úplně nevyvrbil a taky "společnice."
Značně oceňuji určité komediální vložky. Byť ta na konci druhého dílu je trochu krutější. Nicméně jsem se smál.
Mno..přímo na slintání to není, ale kombinace Ardora v santaklausovské čepici, kočky a zlatého rámečku je vážně cool. :)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Sadako píše:Mno..přímo na slintání to není, ale kombinace Ardora v santaklausovské čepici, kočky a zlatého rámečku je vážně cool. :)
...
Nevím jak ostatní, já každopádně děkuju...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
foto z koncertu Laibach v Lucerně (na obrázku je hostující Mina Špiler)
Silent Siege
A silent siege is the conclusion of ten years of recording for the silencetriology. This triology had the theme of the right to remain silent, not having to say a word about anything, the freedom to judge over nothing and no one. der General
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Sadako: ja ! Kombinace Waffen SS doplněné veleroztomilým zátiším ve složení malé kotě drážděné pampeliškou a granát je naprosto geniání !!
Silent Siege
A silent siege is the conclusion of ten years of recording for the silencetriology. This triology had the theme of the right to remain silent, not having to say a word about anything, the freedom to judge over nothing and no one. der General