Ehm, nebylo to náhodou takové to zapomenuté siamské dvojče, jak se to poslední dobou objevuje v pochybných médiích?Adieu píše:Ovšem je pravda, že něco umřelo ve mně.
Láska, sex a něžnosti II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Už 14 dní? Úžasné. Jen tak dál!
JInak na přebytek sexuální energie je jednoduchý návod. Jdi ven, kdekoliv Tě napadne vykop hodně velkou jámu. A až ji vykopeš tak ji zase zasyp, přesuň se 10 metrů libovolným směrem a pokračuj podle popsaného schématu. Vytrvat než Tě to přejde.
JInak na přebytek sexuální energie je jednoduchý návod. Jdi ven, kdekoliv Tě napadne vykop hodně velkou jámu. A až ji vykopeš tak ji zase zasyp, přesuň se 10 metrů libovolným směrem a pokračuj podle popsaného schématu. Vytrvat než Tě to přejde.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vskutku, ta věta si zasloužila být zesměšněna, ale škoda, že se to nepovedlo vtipnějším způsobem.sevencreature píše:Ehm, nebylo to náhodou takové to zapomenuté siamské dvojče, jak se to poslední dobou objevuje v pochybných médiích?Adieu píše:Ovšem je pravda, že něco umřelo ve mně.Protože mi tahle věta vážně něco připomíná (jen si nemůžu vzpomenout co).
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Láska, sex a něžnosti II
Musim sa priznat, som zavisly na neznom pohlavi... Moj najlepsi kamarat je dievca, velmi rad som v zenskej spolocnosti a celkovo mi viac sadnu... Ale to len na okraj... Som sa nahladal a ze festne vela, ale konecne som nasiel... Verim, ze tato bude ta prava
Proste nieje nic krajsie ako byt zamilovany... Najma ked je to tak silne a vzajomne
Mozno ze to patri do dobrej nalady, lebo vdaka nej ju mam, mozno do nejakeho topicu o vianociach, lebo je to moj najkrajsi vianocny darcek, mozno do Volnej Diskusie, ale ked tu je v nazve to krasne slovo: "Láska"
Proste nieje nic krajsie ako byt zamilovany... Najma ked je to tak silne a vzajomne
Mozno ze to patri do dobrej nalady, lebo vdaka nej ju mam, mozno do nejakeho topicu o vianociach, lebo je to moj najkrajsi vianocny darcek, mozno do Volnej Diskusie, ale ked tu je v nazve to krasne slovo: "Láska"
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
x Rage - to je velmi dobrá zpráva a já Ti přeji stejně tak Tvému děvčeti ať se vám daří a je Vám spolu dobře.
A nenech se z nechutit ani ovlivnit možnými vstupy některých sigilanů co se Ti pokusí vysvětlit že jsi pouhou obětí hormonů a zatemnění mysli.
Pokud by to totiž byla pravda, tak bych takovou obětí byl i já a to už 26 let. Ještě jednou vše nejlepší.
A nenech se z nechutit ani ovlivnit možnými vstupy některých sigilanů co se Ti pokusí vysvětlit že jsi pouhou obětí hormonů a zatemnění mysli.
Pokud by to totiž byla pravda, tak bych takovou obětí byl i já a to už 26 let. Ještě jednou vše nejlepší.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Nie, ta ma nechala presne na mesiac "vztahu" ona bola len nejake pobluznenie, alebo neviem(ja som to volal letna laska v novembri)... Proste to co mam teraz za tych par dni s touto, s tamtou som nemal ani za mesiac
Znie to sialene, no to co citim k tejto, to co s nou zazivam, vsetko, no proste take silne som to este so ziadnou nemal
A vazne si pripadam trosku ako kure*nik, kedze v piatok ma nechala henta a tuto som mal uz v sobotu

Znie to sialene, no to co citim k tejto, to co s nou zazivam, vsetko, no proste take silne som to este so ziadnou nemal
A vazne si pripadam trosku ako kure*nik, kedze v piatok ma nechala henta a tuto som mal uz v sobotu
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
.. a v utery uz ji milujes
Davam ti tyden 
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No to dievca mi bolo velmi blizke uz dlhsie... Ale proste tak vyslo
Je to tak, ako ked ti v rure tecie voda, ty zatvoris ventil a zrazu ho otvoris... Takze je to velky tlak, chapes
Je to tak, ako ked ti v rure tecie voda, ty zatvoris ventil a zrazu ho otvoris... Takze je to velky tlak, chapes
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze ten tlak bude stejny..
Ale chapu.. 
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: mal si vobec niekedy niekoho rad? Mal si vobec niekedy nejaku partnerku?(alebo partnera
)
Tyzden, dva to neboli, ani zidne uplakane prispevky v Emo kutiku, pretoze sme sa rozisli v dobrom, a to ze ona bude ta prava som si nikdy nemyslel... Dokonca som asi po tyzdni povhyboval, ze nam to vydrzi viac ako mesiac
To co bolo medzi nami, z toho som si vzal ponaucenie a idem dalej...
Takze netusim na co narazas, pretoze ja osobne nemam problem si najst druhu... Rozdiel je v tom co ku ktorej citim, co citi ona a ako sa nam to vyvija...
Firkraag: ze ten ventil ten tlak proste vyrazi
Tyzden, dva to neboli, ani zidne uplakane prispevky v Emo kutiku, pretoze sme sa rozisli v dobrom, a to ze ona bude ta prava som si nikdy nemyslel... Dokonca som asi po tyzdni povhyboval, ze nam to vydrzi viac ako mesiac
To co bolo medzi nami, z toho som si vzal ponaucenie a idem dalej...
Takze netusim na co narazas, pretoze ja osobne nemam problem si najst druhu... Rozdiel je v tom co ku ktorej citim, co citi ona a ako sa nam to vyvija...
Firkraag: ze ten ventil ten tlak proste vyrazi
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.