Jojo, tak už si do igelitky chystej pyžamo a kartáček na zuby.wosmahl píše:Ale co: pálený céda sou zálohy originálek a ty se mi náhodou zničili a tak sem je vyhodil.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
No naštěstí tu je http://www.direct2drive.com/drake127 píše:NoCD patche se nesměly používat nikdy, pokud tím zasahovaly do kódu (tzn. patche jsi nesměl použít a celé exáče šířit). CD Image byly ještě nedávno povolené.
1)Pyžama nepoužívám už asi tak 4 rokyAjantis píše:Jojo, tak už si do igelitky chystej pyžamo a kartáček na zuby.wosmahl píše:Ale co: pálený céda sou zálohy originálek a ty se mi náhodou zničili a tak sem je vyhodil.
Ale ono je to TAK jednoduchéwosmahl píše:Mysíte si že k vám domů někdy někdo přijde a bude kotrolovat jestli máte originálky,použíáte NOcd patche nebo image cd???Docela pochybuju, i když se to stát může.
Vážně? A už jsi vyřešil to neposílání do zemí třetího světa (Evropa a tak)?sevencreature píše:No naštěstí tu je http://www.direct2drive.com/drake127 píše:NoCD patche se nesměly používat nikdy, pokud tím zasahovaly do kódu (tzn. patche jsi nesměl použít a celé exáče šířit). CD Image byly ještě nedávno povolené.A problémy s no cd jsou vyřešeny - bez problémů a legálně
Takže podvést jsi je nikdy nezkoušel?sevencreature píše:drake127: Ale kdež. Tenkrát to bylo nějaké mladické nadšení - na D2D se dalo (naposledy, co jsem to sledoval) koupit z Evropy jen pár věcí. Naštěstí je tu Steam (tam jsou taktéž některé hry pro některé regiony blokované, ale co jsem se díval, tak jich je jen málo - třeba, zcela nepochopitelně, Dark Messiah of Might and Magic.
NWN2+MotB, chtěl jsem zkusit taky nějakou hru, která ten můj noťas taky zahřeje (i když na PST ve vysokém rozlišení to asi mít nebudesevencreature píše:drake127: A co sháníš? Těch DDL obchodů je už víc...
Bez účtenky jo a i s ní nevím, nevím. Nicméně tohle téma NEní o vypalování her.Carlos píše:Mimochodem, když jsem si koupil v Bulharsku CD Cypress Hill, které bylo vydávané za originál, ale originál to ani vzdáleně není a nebyl bych schopen dokázat, jak jsem k tomu přišel, tak bych byl teoreticky označen za piráta?