Moderátoři: Sadako, sevencreature
To pro to, že jsem si celou dobu psal s xRagem.Ajantis píše:Nač ta šaráda? Vždyť tě v seznamu neřítomných uživatelů vidím každou chvíli, byť jako "neviditelného".SlipKnoT píše:Myslim, že jsem tady nebyl už dost dlouho (minimálně dost dlouho na to, abyste mohli všichni prohrát vaše sázky), takže se na mne snad nebudete zlobit, když vám takhle (pěkně?) popřeju.
Tedy přístup jako Caligula: "Ať mě nenávidí, jen když se bojí."yenn píše:Firkraag: Autority netřeba. Moc nám stačí
Krátkodobý záchvat zdravého rozumu řekl bych.Carlos píše:Mimochodem, proč jsi vlastně nepřispíval?
Já napsal, že nebudu přispívat.SlipKnoT píše:Tohle je můj úplně poslední příspěvek tady . . .
Target vsadil nejvíc.Target píše:Týden mi vzal lolek![]()
Jelikož sem chudák a nemám pět padesát, tak vsázim svoje vlasy na rozmezí 7 - 10 dní
Nebudeš divnej - Kartiboha vymysleli dědci v hospodě na natáčení Letopisů Narnie. Takový náš soukromý bůh hazardních her všeho druhu. Karty + bůhSlipKnoT píše:Uh. Asi budu hodně divnej, když se zeptám, co, kdo a proč je "Kartibůh" viď?
A bola to vzdy pekna, konstruktivna a priatelska diskusiaSlipKnoT píše:To pro to, že jsem si celou dobu psal s xRagem.Ajantis píše:Nač ta šaráda? Vždyť tě v seznamu neřítomných uživatelů vidím každou chvíli, byť jako "neviditelného".SlipKnoT píše:Myslim, že jsem tady nebyl už dost dlouho (minimálně dost dlouho na to, abyste mohli všichni prohrát vaše sázky), takže se na mne snad nebudete zlobit, když vám takhle (pěkně?) popřeju.