SlipKnoT: Ts, pro někoho, kdo vzal čáru protože ho zabili, to asi hnus je
"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
Nene, já to nezabalil proto, že jste mne zabili, ale proto, že jste to zkur.....
Ihned po tom, co jste tam začali rvát celej Sigil šla povídka do pr...e.
a to jsme ještě zamítli Geralta. No, když to dobře zastylizuješ, přespočet Sigilanů nevadí A osobně si myslím, že udělat z adminů arcizáporáky je geniální nápad. Mohl z tebe bejt hezkej arcizáporák, takhle tě jen tak okrajově krouhneme v poslední bitvě, páč já tě oživil.
"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
A vůbec, všichni ztvárnění by si mohli na naše společné dílko zakydat . Já jsem se svou postavou spokojen, celkem odpovídá skutečnosti (až na to, že mečem bych dal jednu symbolickou ránu a byl bych vyždímanej)
Co se týčespolečného příběhu - SlipKnoT má u mě plus
Edit: A Kvalitní jsou pouze první čtyři posty
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...