Chyby, problémy a jejich řešení
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyby, problémy a jejich řešení
Frosty: Možná odolnost na magii?
Někdy se mi stávalo, že postava s velkou odolností na magii ignorovala boty rychlosti nebo prstýnky ochrany proti ohni.

"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak už mě napadá jenom bug... Nebo možná není Edwin přetížen? Popř. nepůsobí na něj nějaký permanentní efekt, který by měl za následek zpomalení (nejsem si jistý, ale třeba prsten volného pohybu znemožňoval zrychlit postavu... Nebo to byl možná nějaký jiný)?
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Carlos: nn, do přetížení má věru daleko, prsten volné akce nepoužívám a pod účinkem nějakého kouzla taktéž není.
Prostě se rozhodl, že mě bude tuto hru prudit.
Prostě se rozhodl, že mě bude tuto hru prudit.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Illuminating
- Sigilan
Nemůže na to mít vliv dlouhodobej efekt únavy? Třeba byl kvůli něčemu unaven (nějaký kouzlo a tak . . .) a to způsobilo, že je spomalenej.
Zkus dlouho spát, třeba to přejde.
EDIT: Pardon - myslel jsem, že je spomalenej.
Příště si budu dávat pozor. 

Zkus dlouho spát, třeba to přejde.
EDIT: Pardon - myslel jsem, že je spomalenej.

- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Frosty to se mi taky stalo ale stačilo umyslné zabití a pak oživení a šlo mi to normalně. Nebo ho skus vyhodit a vzít zpět.

With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.
Artemis Entreri
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak škoda dál nevím

Artemis Entreri
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ono vůbec je to putování tentokráte podivuhodné... Před chvílí jsem zabil Yaga-Shuru - 2x. Objevil se poprvé - okolo lelkující nymfa ho zadržela - proběhl jeho monolog ''já se vrátím'' (mezitím do něj stále někdo bušil) - asi za 2 vteřiny se objevil znova, zasakroval kvůli ztrátě nezranitelnosti a když byl mrtev, proběhl rozhovor se Solar, já se vrátil na místo činu a tam leželi dva mrtví Yaga-Shurové. Takže jsem posbíral dvě brnění, dvě kladiva a dva štíty

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Lol tak to je zajímavé ale hodilo se to ne?

Artemis Entreri
ahoj prosimvás už fakt nevim. Jsem v podtemnu a všechny úkoly už mám hotvý a mamse dostat k tomu drakovi, aby me pustil dal do drowyho mesta.....jenomže ten drak tam proste není a přes tu bránu se tam nedostanu...předem moc díky za odpověd.
K Adalon do jeskyně by ses měl dostat až poté, co pomůžeš svirfneblinům v jejich vesnici na severu mapy vyřešit jistý problém. Promluv si s jejich starostou. Po splnění obdržíš předmět, který ti otevře cestu k Adalon.
ahoj omlouvám se vím, že se to už tady někde řešilo ale nemůžu to najít....takže hraju za druida a chtěl bych se ucházet o vedení druidského hájku, ten úkol mi má zadat strážný na mostě.Jenomže když jsem plnil řešení vražd stahovače z mostu tak jak jsem šel koželuha naprášit tak cápek neco zakecal a utek a ja ho ted zaboha nemuzu najit.Pls nevite nekdo jestli už to je definivne ztraceneho nebo se ten strážný jenom někal zašil.diky moc
Nějak jsem nepochopil koho vlastně hledáš? Koželuha nebo Aegisfielda?
Navíc úkol s vraždami na mostě nijak se získáním vedení druidského hájku nesouvisí.
Navíc úkol s vraždami na mostě nijak se získáním vedení druidského hájku nesouvisí.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Pokud předložíš poručíkovi Aegisfieldovi dostatek důkazů o vině vraha, vydá se do jeho skrýše osobně. Pak už nebudeš mít více příležitostí s Aegisfieldem mluvit, i když se s ním ještě setkáš. Lepší je za Aegisfieldem zajít až tehdy, kdy máš případ vyřešen a oznámit mu výsledek.
Nicméně s druidským hájkem to nijak nesouvisí. Až splníš úkoly z Trhova, mělo by postačit vyzvat ochránce hájku, který nahradil Faldorn. Musíš však mít minimálně 14. úroveň, jestli se nepletu.
Nicméně s druidským hájkem to nijak nesouvisí. Až splníš úkoly z Trhova, mělo by postačit vyzvat ochránce hájku, který nahradil Faldorn. Musíš však mít minimálně 14. úroveň, jestli se nepletu.