Ne, kamarádka.Hamster píše:btw. sestřička?
Reakce na fotky
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Re: Reakce na fotky
Ta árijská rasa vedle toho plešatého v obleku vskutku zvýšila úroveň fotky.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Re:
To už bychom zřejmě mluvili o nirváně a já tu odmítám zabíhat do teologie. Zajímavější by nejspíš bylo probírat tu slečnu.yenn píše:Hamster: A jaké by to bylo stádium, kdybych (čistě hypoteticky) uvažoval, že na ples půjdu v kimonu?
Ajantis: Vy jste mi tedy případy, já bych se tedy k něčemu takovému veřejně nikdy nehlásil... I když... není skrývání a zapírání příznak psychické závislosti?
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hamster: Slova "teologie" a "nirvana" mi k sobe uplně nesedi. 
Ale s probiranim slecny souhlasim. yenn mel na sobe urcite ten prsten nastavujici charisma na 18, nebo alespon plast charisma +2 (mozna hned nekolik), ze se mu povedl takovy ulovek.
Skoro bych az rekl: sugoi! 
(Omlouvam se za absenci diakritiky, ale ten system mi dnes zobrazuje chyby v dobre polovine prispevku.)
Ale s probiranim slecny souhlasim. yenn mel na sobe urcite ten prsten nastavujici charisma na 18, nebo alespon plast charisma +2 (mozna hned nekolik), ze se mu povedl takovy ulovek.
(Omlouvam se za absenci diakritiky, ale ten system mi dnes zobrazuje chyby v dobre polovine prispevku.)
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak tím si vážně nejsem jist.Ajantis píše:Ale vyjádřil bych jisté obavy o BMI té slečny, určitě přesahuje 20?![]()
Slečna je každopádně dlouhodobě zadaná a vzhledem k tomu, že už k Vánocům dostali nádobí do výbavy, vypadá to vážně
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
yenn - v obleku Ti to sekne. A slečna by se k tobě hodila. Musíš někde klofnout podobnou. Budete pak hezký pár.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
yenne, nad plesy nesmíš lámat hůlyenn píše:Každopádně jsem si osvěžil, proč jsem dosud na plesy téměř nechodil, takže mě na nějakou dobu podobné vylomeniny přejdou
Ajantis: obavy o nepřesah BMI?
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Díky! Proč jsi zanevřel na plesy? podle fotky vypadáš, že se nanejvýš dobře bavíš v roztomilé společnosti. :) Jen by to možná chtělo knír... 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Ples je dobrá věc. Já jdu 18.01.2008 na ples CMG a bude nás celá tlupa.Bude to nářez. Sadako - yenn s knírem? To by chtělo vidět jak by to vypadalo.Při jeho jen nízkým porostem pokryté hlavě by mohl vypadat jak donský ataman.
Edit: slečna zase nevypadá jak nějaké tintítko.O její zlomení bych se nebál.
Edit: slečna zase nevypadá jak nějaké tintítko.O její zlomení bych se nebál.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Akorát mi pořád není jasné co je to na tom odznáčku
Nějak to nedokážu identifikovat. 
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
kebule: Jsou věci, které je lepší nechat být a nevyptávat se na zbytečné otázky.. 
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Tedy, opravdu ti to sluší
Jen ta slečna trochu kazí fotku
Btw, začínám mít ale strach, že z tebe bude za chvíli druhý František Fuka (není to náhodou bratr/otec/strýc/klon?)
Btw, začínám mít ale strach, že z tebe bude za chvíli druhý František Fuka (není to náhodou bratr/otec/strýc/klon?)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.