Ale OK, nechme toho...

A pokud by tě to zajímalo, na HKcinemagic nebo na http://www.kungfucinema.com najdeš hafo recenzí...

Šmitec...

Moderátor: sevencreature
Možná proto že je na nicSlipKnoT píše:Proč se řiká o Americkýmu kruhu, že je na nic?[/quo[e]
Zas tak špatnej film to není. U Kruhů IMHO strašně záleží na tom, kterej vidíš první... Já mám ten japonskej radši, ale americkej měl velmi silný momenty.AlieN píše:Možná proto že je na nicSlipKnoT píše:Proč se řiká o Americkýmu kruhu, že je na nic?[/quo[e]![]()
![]()
Nevím, já viděl jen dvojku a neuvěřitelně se u ní bavil, lepší komedii na párty neznám.
Jo, tohle je vrchol, ale ze strany režiséra alespoň jasně chápu motivaci. Obzvláště ze strany tak špatného režiséra.AlieN píše:Ajantis: A když ještě k tomu někdo točí remake svého vlastního filmu a to snad úplně stejně záběr po záběru, to je teprve vrchol originality(jako aktuálně Heneke se svými Funny Games)
To si nemyslím, ale je pravda, že Handke natočil i Pianistku, což byl docela dobrý film. Také byl divně natočený, ale tehdy jsem tu "divnost" ještě považoval za zajímavou.AlieN píše:Ajantis: Pche, původní Funny Games je docela dobrý film![]()
Njn... a to mě nedávno v Cronenbergových Eastern Promises docela potěšila...Ajantis píše:Ona i v remaku Funny Games hraje Naomi Watts, takže se nám to s Kruhem tématicky pěkně spojilo. To je vážně hrozný způsob prostituce, to už by bylo lepší, kdyby obsluhovala námořníky v přístavu za panáka rumu.
...a kde nejsou, americké vlajky a jiné americké vlastenecké a hlavně proamerické prvky... (prostě asi jen nedokáží snést nic co není dost americké)AlieN píše:Američani se hlavně nedokáží dívat na film ve kterém nehraje jim známá hvězda a který jim není reklamou vtloukán do hlavy ze všech stran - on pro ně jinak prostě neexistuje.