ale i on se mohl stát obětí různých nepřízní osudu, jako například dravec, ostroštřelec apod.Neferit Sr. píše:Nejlepší spojení na světě stejně zajistil počtovní holub.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
 Co myslíš?
 Co myslíš?

)- máte se SE obecně zkušenosti? Zajímá mě hlavně srovnání W a K modelů (tj. Walkman a Kamera modely) a tipy na konkrétní model - původně jsem spíš uvažoval o nějakém W, ale zdá se mi, že nemají v podstatě výhody (kvalita přehrávání hudby je (asi?) zhruba stejná a dodávaná sluchátka jsou buď stejně mizerná, nebo lepší - podle recenzí).
 )- máte se SE obecně zkušenosti? Zajímá mě hlavně srovnání W a K modelů (tj. Walkman a Kamera modely) a tipy na konkrétní model - původně jsem spíš uvažoval o nějakém W, ale zdá se mi, že nemají v podstatě výhody (kvalita přehrávání hudby je (asi?) zhruba stejná a dodávaná sluchátka jsou buď stejně mizerná, nebo lepší - podle recenzí). 
   )?
 )? Hmm, K770i je pochopitelně lepší, ale je fakt, že si nejsem jistý, jestli ten rozdíl stojí za cca 2000 Kč
 Hmm, K770i je pochopitelně lepší, ale je fakt, že si nejsem jistý, jestli ten rozdíl stojí za cca 2000 Kč  Hmmm... Zkusím je ještě porovnat
 Hmmm... Zkusím je ještě porovnat