Otázky & odpovědi
Moderátor: Sadako
Potvory pod Sigilem se generují náhodně, aspoň to zmiňoval Silverbow.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Na toho démonka som sa vykašľal - celé som to prešiel, nikde nebol...
Teraz mám oveľa horší problém:
Potrsa dostať do Márnice kvôli portálu do Pevnosti ľútosti. Avšak keď požiadam jedného zo strážcov u brány do Márnice aby zaviedol dnu a začne sa načítavať hra, tak mi to spadne do Windowsu...
Neviete mi niekto poradiť?
Potrsa dostať do Márnice kvôli portálu do Pevnosti ľútosti. Avšak keď požiadam jedného zo strážcov u brány do Márnice aby zaviedol dnu a začne sa načítavať hra, tak mi to spadne do Windowsu...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Asi budeš mít problém se smrtí NO, protože stráž tě do márnice posílá zabitím.Yachiko píše:Na toho démonka som sa vykašľal - celé som to prešiel, nikde nebol...
Potrsa dostať do Márnice kvôli portálu do Pevnosti ľútosti. Avšak keď požiadam jedného zo strážcov u brány do Márnice aby zaviedol dnu a začne sa načítavať hra, tak mi to spadne do Windowsu...![]()
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Toto sa mi stávalo tiež, napravilo to niekolkonásobné loadovanieYachiko píše:Teraz mám oveľa horší problém:
Potrsa dostať do Márnice kvôli portálu do Pevnosti ľútosti. Avšak keď požiadam jedného zo strážcov u brány do Márnice aby zaviedol dnu a začne sa načítavať hra, tak mi to spadne do Windowsu...![]()

Asi je chyba v zhustení na dve CD. Mne sa osvedčilo požiadať toho chlapíka čo ťa tam zoberie čoby mŕtvolu. Syf či ako sa to volal. V tomto prípade mi to padalo ovela redšie

Tak nechal som sa zabiť úlským zlodejom - bolo to dosť dlhé čakanie, to ich THAC0 je strašné a katastrofálne...
... a do Márnice sa dostal...
Teraz som už v Pevnosti ľútosti, ale už som tam asi 20 - krát umrel - s tieňmi sa nesnažím bojovať, utekám prred nimi, obnovujú sa, nie?
Koľko tých "Diel" musím prejsť - 1 spoločník - 1 delo? Lebo ak áno, tak to bude dosť obtiažne...

Teraz som už v Pevnosti ľútosti, ale už som tam asi 20 - krát umrel - s tieňmi sa nesnažím bojovať, utekám prred nimi, obnovujú sa, nie?
Koľko tých "Diel" musím prejsť - 1 spoločník - 1 delo? Lebo ak áno, tak to bude dosť obtiažne...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Myslím, že sa obnovujú, ale moc obtiažne niesu. Nechaj ich útočiť po jednom a nebudeš mať problémYachiko píše:Teraz som už v Pevnosti ľútosti, ale už som tam asi 20 - krát umrel - s tieňmi sa nesnažím bojovať, utekám prred nimi, obnovujú sa, nie?

Pokial viem tak tie delá sú 4.Yachiko píše:Koľko tých "Diel" musím prejsť - 1 spoločník - 1 delo? Lebo ak áno, tak to bude dosť obtiažne...
Hádam to nehráš na sólo ??? Dá sa to vôbec hrať a dokončiť na sólo

Sólo to asi nejde...
A ani to rak nehrám - samozrejme mám 6 spoločníkov... lenže 1 delo = 1 spoločník. A čo ten posledný?
A tých tieňov som si za sebou nazbieral peknú kôpku - asi tak 30... takže už je nemysliteľné ich pobiť...
A ani to rak nehrám - samozrejme mám 6 spoločníkov... lenže 1 delo = 1 spoločník. A čo ten posledný?
A tých tieňov som si za sebou nazbieral peknú kôpku - asi tak 30... takže už je nemysliteľné ich pobiť...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Len tie delá pekne použi, všetkých spoločníkov mi to nikdy neukazovaloYachiko píše:A ani to rak nehrám - samozrejme mám 6 spoločníkov... lenže 1 delo = 1 spoločník. A čo ten posledný?

No a čo sa týka tých tieňov to už si asi v prdeli

- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Stíny se neobnovují a za jednoho je 10000 exp. čili se vyplatí je vymlátit. Děla by měly být 4. Být tebou to loadnu a vybiju stíny.
Solo se to hrát dá z hlediska obtížnosti bojů, úrovně musí lítat, ale já prostě nemám to srdce přijít o ty rozhovory.
Solo se to hrát dá z hlediska obtížnosti bojů, úrovně musí lítat, ale já prostě nemám to srdce přijít o ty rozhovory.
Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To nevím, ale asi jo, protože tam není nikdo, kdo by padl za tebe.nuke píše:A ako je to v pevnosti ? tam sa predsa hovorí, že keď tam zarveš, ožiješ ale za teba zomre jeden spoločník. Ak pôjdem sólo nezarvem tam natrvalo ?
Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
A práve preto by som to chcel vedieť od dakoho kto to skúšal na sólovku.Anthrax píše:To nevím, ale asi jo, protože tam není nikdo, kdo by padl za tebe.nuke píše:A ako je to v pevnosti ? tam sa predsa hovorí, že keď tam zarveš, ožiješ ale za teba zomre jeden spoločník. Ak pôjdem sólo nezarvem tam natrvalo ?
Žeby Vampiria

Tak som to prešiel... ... ... čo dodať... parádna hra...
Výborná...
Ale mám pár otázok:
1. Na konci sa mi ukázala videosekvencia ako sa po smrti Tradescentného TNO prebudí, vezme si nejaký kyj a ide bojovovať s fiendami... to je smrť? Je v nejakej nižšej sfére? Tomu som celkom neporozumel...
2. Vraj sa dá T povedať, že po pevnosti sa túlajú tiene a on odíde - zatiaľ môžem oživiť spoločníkov... túto možnosť som v dialógoch nenašiel, takže som oživil len Morteho a Vhaliora...
3. Mal som u seba aj Čepeľ Nesmrteľného. Ako sa dala použiť?
Výborná...
Ale mám pár otázok:
1. Na konci sa mi ukázala videosekvencia ako sa po smrti Tradescentného TNO prebudí, vezme si nejaký kyj a ide bojovovať s fiendami... to je smrť? Je v nejakej nižšej sfére? Tomu som celkom neporozumel...

2. Vraj sa dá T povedať, že po pevnosti sa túlajú tiene a on odíde - zatiaľ môžem oživiť spoločníkov... túto možnosť som v dialógoch nenašiel, takže som oživil len Morteho a Vhaliora...
3. Mal som u seba aj Čepeľ Nesmrteľného. Ako sa dala použiť?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...