Mamute... já... no... ne, že bych byl škodolibý, ale fakt jsem se zasmál pořádně zhluboka

Totiž, abych to vysvětlil.
Normálně jsme na srazu (tak, jak bylo psáno, velký salónek) a přišel tam nějaký klučík s tím "tady se koná sraz?" (že to nejsi ty, jsme pochopili). "Jo, je tu sraz." (a šrotovali jsme, kdo by to mohl být.) A klučík "A sraz metrowebu?". Já věděl, o co jde, a hned se mi na to konto rozsvítilo.
Metroweb jsou stránky věnované pražskému metru a mají (ač se to někomu zdá zvrácené

) i vlastní docela aktivní
fórum, kam shodou okolností sem tam taky chodím (vesměs jen číst) a vzpomněl jsem si, že tam taky pořádají srazy a taky v Houmrovi. Klučíka jsme tedy vyvedli z omylu. Zkrátka a dobře, sešly se tam toho večera srazy dva.
Když už bylo půl osmé a padaly tázavé polo-dotazy "kde je ten Mamut, jestli nezakotvil u těch z "metra"", asi chápeš, kde se bere příčina mého smíchu

A úplně by mě dodělalo, kdybys napsal, že jsi s nimi strávil hezké čtyři hodiny v domnění, že jde o nás, to bych šel pod stůl

Ovšem pokud víš, že se "bavili pouze o tramvajích a metru", tak to tak asi fakt vypadá

Mám dost
ježiš... měl ses zeptat obsluhy, nebo to tam prolézt, nebo se mi ozvat na to číslo z FAQ, které yenn linkoval... Věřím, že to bereš sportovně
Jako ale fakt síla

Teď by ještě sedlo napsat "jó, to s těma tramvajema jsme byli my"
Jen pozn - ty prapůvodní vlaky metra přestaly jezdit v roce 97, viz. inkriminované stránky