Po přečtení Dalcorova příspěvku mé srdce zjihlo a oko uronilo slzu. Jsem potěšen a nadšen. Lucii si dobře pamatuji z našeho dálkového výpadu za účelem zhlédnutí Merkavy.
Leč jsem člověk zlomyslný a hlavně si toho hodně pamatuji. Navíc sigil má rozsáhlou paměť a já v ní zalovil.
CO mi to přineslo? Náš přítel Dalcor v jednom svém příspěvku napsal toto moudro-je to věrná kopie:
Napsal: 19.12.2006 12:56
Já si přidám jeden objevný příspěvek:
Láska neexistuje, jen fyzická přitažlivost a chtíč. Láska NENÍ.
Na takovou blbost je lepší neodpovídat ale já to udělal. A nakonec jsem se já i jiný dočkali nové verze podpisu Dalcora který se podepsal – opět věrná kopie:
zahořklý, citově vyprahlý stařešina, tak to zase neber tak vážně...
Já jsem člověk trpělivý a vytrvalý a nedal jsem mu pokoj a tak jsem se dočkal skvělého nového Dalcorova životního programu - jak jinak věrná kopie:
Jak říkám jedna mi zlomila srdce, druhá mě nechce, konečná
Stačilo. Jsem na to už dost starý
EDIT: od té doby na lásku nevěřím
Bo už jsem ho měl dost tak jsem napsal tuto větu:
Blbost
- nakonec nějaká přijde, drapne si Tě a budeš jen hledět jak svět chytne jinou barvu. No fakt...
A jaký je výsledek?
Dalcor píše:Z ničeho se nedá dělat věda
ani z vědy ne,
natož pak ze života.
Jan Werich
S[ečna Lucie Chalupová a pan Dalibor Zeman nedbaje rad starších a zkušenějších, dovolují si oznámit, že dne 15.3. 2008 v 11 hodin na zámku Dobříš ztratí svou svobodu a všechny výhody z ní plynoucí.
[[/quote]
Je to ta nejlepší zpráva kterou jsem za poslední dobu četl. Přeji Vám oběma vše nejlepší, bohatý společný život a ať se vám dařím ve všem co budete dělat. Gratuluji!
EDIT: Dalcore jen pro mou osobní potřebu: Kdo vlastně koho drapl?