Romance v BG
Antrey: no, pokud máš tušení, že ti ta romance nejde, jsou možnosti, jak to "spravit"
viz. http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=102513#102513
Nejprve je třeba zjistit, zda je to romance skutečně přerušená a pak... no, viz. ten příspěvek

Nejprve je třeba zjistit, zda je to romance skutečně přerušená a pak... no, viz. ten příspěvek

Taky bych potreboval trochu poradit.
Zacal jsem ( uz snad po 100 ) hrát zase BG 2 a protoze jsem romanci z Jaheirou mel jen pri první hre ( coz je tak 5 let zpátky ) tak jsou se rozhodl pro ni. Bouzel se mi asi pri 16 rozhovoru ( 1 rozhovor po tom co vybijete harfeníky v jejich pevnosti, baví se o tom jestli se mi líbí amn a já jí ríkám ze jsem si zamiloval její pritomnost ) romance zasekla. Nevím cim to je ale Jaheira mi uz víc jak 2 hodiny ani nepípla a to jsem byl zvyklý ze na me mluvila kazdých 45 presne. Rozhodne to není oblastí protoze vím ve kterých mohou romancní dialogy probíhat a rozhodne jsem neudelal chybu pri romaci tím ze bych ji nejak urazil.
Z Cheaty které by tenhle problém opravily mám apatné zkusenosti protoze kdyz jsem si s tím kdysi zkousel hrát, vyslo mi sice ze jeden romancní dialog naskocil okamzite ale pak to dál bylo taky seklé.
Najde se nekdo kdo by mi poradil ? Potreboval bych jenom neco by ty dialo zase zpátky " nakoplo ".
Zacal jsem ( uz snad po 100 ) hrát zase BG 2 a protoze jsem romanci z Jaheirou mel jen pri první hre ( coz je tak 5 let zpátky ) tak jsou se rozhodl pro ni. Bouzel se mi asi pri 16 rozhovoru ( 1 rozhovor po tom co vybijete harfeníky v jejich pevnosti, baví se o tom jestli se mi líbí amn a já jí ríkám ze jsem si zamiloval její pritomnost ) romance zasekla. Nevím cim to je ale Jaheira mi uz víc jak 2 hodiny ani nepípla a to jsem byl zvyklý ze na me mluvila kazdých 45 presne. Rozhodne to není oblastí protoze vím ve kterých mohou romancní dialogy probíhat a rozhodne jsem neudelal chybu pri romaci tím ze bych ji nejak urazil.
Z Cheaty které by tenhle problém opravily mám apatné zkusenosti protoze kdyz jsem si s tím kdysi zkousel hrát, vyslo mi sice ze jeden romancní dialog naskocil okamzite ale pak to dál bylo taky seklé.
Najde se nekdo kdo by mi poradil ? Potreboval bych jenom neco by ty dialo zase zpátky " nakoplo ".
No, v tech cheatech se doopravdy nevyznám ale nahrál jsem asi 2 hodiny starý save a pak uz mi asi po hodine romance zase nabehla, ale ted mám zase jiný problém. Romanci s Jaheirou jsem mel jenom jednou a to probíhalo tak ze jsem si dal budíka na hodiny a kazdych 45 minut jsem se vracel abych ji videl ( pred pár lety ty jsem byl vázne blázen ) takze pocitat bezel desítky hodin jen tak a já jsem si cetl knízku a cekal na romanci. Tenkrát to ale bylo vsechno v pred mou tvrzí a tak není jestli jsou nekteré rozhovory s Jaheirou omezené oblastí ( co treba vím ze veselý pan presmicka [ Elminster ] za mnou do podtemna neprijde ) ale nevím jak je to u jiných dialogu takze je mozné ze mám romanci zase zdrbanou ale taky je mozné ze má být nejaká cást která vyzaduje povrch.
Poslední dialog který jsem s ní mel byl ten který se týkal toho jestli se mi líbí to jak bojuji ( myslím ze je to neco kolem 20 rozhovoru ) a dal uz ani nemukne a to uz uplynuly nejméne 3 hodiny. Poslední rozhovor jsem mel nez jsem vstoupil do carotvrze a kdyz jsem vysel ocekával jsem dialog ale neprisel a to jsem byl vevnitr dost dlouho. Ted uz jsem v jeskyni stríbrného draka ( kde jsou romancni dialogy taky mozné ) ale ani tam ani nepípne.
Cheaty a umelé vyvolání dialogu jsem zkousel a kontroloval jsem jestli je romance aktivní a konzele hlásila ze jo.
Doktore, je jeste nadeje ?
Poslední dialog který jsem s ní mel byl ten který se týkal toho jestli se mi líbí to jak bojuji ( myslím ze je to neco kolem 20 rozhovoru ) a dal uz ani nemukne a to uz uplynuly nejméne 3 hodiny. Poslední rozhovor jsem mel nez jsem vstoupil do carotvrze a kdyz jsem vysel ocekával jsem dialog ale neprisel a to jsem byl vevnitr dost dlouho. Ted uz jsem v jeskyni stríbrného draka ( kde jsou romancni dialogy taky mozné ) ale ani tam ani nepípne.
Cheaty a umelé vyvolání dialogu jsem zkousel a kontroloval jsem jestli je romance aktivní a konzele hlásila ze jo.
Doktore, je jeste nadeje ?
Výborne, udelal jsem to nejjednodussí resení jaké bylo mozné. ( nahrál save starý ctyri hodiny a potom hodiny a hodiny cekal )
Zjistil jsem ze Elminster nebo ostatní harfeníci za vámi neprijdou pokud nejste nekde v oblasi Athkatly.
Jo a jenom bych se chtel ujistit, to jak Jaheire predá ELminster odznak je poslední rozhovor romance ze ?
Zjistil jsem ze Elminster nebo ostatní harfeníci za vámi neprijdou pokud nejste nekde v oblasi Athkatly.
Jo a jenom bych se chtel ujistit, to jak Jaheire predá ELminster odznak je poslední rozhovor romance ze ?
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
V původní BG1 nejsou. Přidáš si je tam jedině instalací BG1 NPC ProjectuDanča píše:V BG1 nejsou romance,že?Chci to hrát, tak se předem ptám

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Nejdříve doporučuji si přečíst dokumentaci, a zjistit tak, co daný mod dělá, a zda je to opravdu to, co chceš.Danča píše:Nikdy jsem žádný mod neinstalovala.Můžeš mi napsat jednotlivé kroky, prosím?
Pak si stáhni instalační soubor, což je ve většině případů archiv. Ten rozbal do adresáře hry, měla by se ti tam vytvořit složka, soubor setup-*nazevmodu*.exe (a případně setup-*nazevmodu*.tp2, tohle někdy bývá schováno v té složce).
Spuštěním souboru setup-*nazevmodu*.exe začneš instalaci (občas se stane, že spustíš instalaci a v okně se ti objeví nějaké informace, že Weidu byl updatován, v tom případě stačí okno enterem zavřít [pokud se nezavře samo] a spustit znova setup-*nazevmodu*.exe).
Pokud je mod ve více jazycích, dostaneš na začátku možnost vybrat si v jakém jazyce chceš mod nainstalovat.
Dále u některých modů obsahujících velké množství částí dostaneš na výběr, zda chceš nainstalovat vše najednou nebo si chceš vybrat jednotlivé části. Doporučuji to druhé.
Jiné mody zase združují své jednotlivé části do skupin, a pak se tě takový mod zeptá, jestli chceš tuhle skupinu vidět či ne.
Nakonec už následuje instalace samotných částí modu, klávesou
- y - nainstaluješ mod
- n - bude tato část ignorována
*pokud už je tato část modu nainstalována
- r - přeinstalace modu
- u - odinstalování modu
Po skončení instalace uzavři okno enterem, ne křížkem. Některé, hlavně mody s NPC, mají navíc zvukové soubory (případně novou grafiku oblastí), které je třeba dekódovat, což se spustí vždy po ukončení instalace.
Vše, co máš nainstalováno si pak můžeš zkontrolovat v souboru weidu.log, který se vytvoří v adresáři hry.
A nakonec, až budeš mít vybráno, co by sis ráda zkusila, bylo by dobré, kdybys to sem napsala, a někdo zkušenější ti poradil v jakém pořadí to nainstalovat.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Romance v BG
Jen takový skromný dotaz.
Nepodařilo se mě Viconii předělat na Neutrální, takže závěrečný osud vypadal tak jak vypadal. (Spoiler: Viconia ma s charname dítě a pak ji otráví služebnice Lolth) Dotaz zní: Pokud se mě ji tedy předělat podaří, bude závěrečný osud jiný, nebo stejný jak při neutrálním zlu? (To abych věděl, zda stojí zato při příští hře se na toto soustředit).
Nepodařilo se mě Viconii předělat na Neutrální, takže závěrečný osud vypadal tak jak vypadal. (Spoiler: Viconia ma s charname dítě a pak ji otráví služebnice Lolth) Dotaz zní: Pokud se mě ji tedy předělat podaří, bude závěrečný osud jiný, nebo stejný jak při neutrálním zlu? (To abych věděl, zda stojí zato při příští hře se na toto soustředit).
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...