Otázky & odpovědi
Moderátor: Sadako
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Otázky & odpovědi
Předpokládám, že jsi na začátku... V lokaci s hotelem postává týpek, který o sobě mluví ve třetí osobě (jméno si nepamatuju), bude po tobě chtít splnit úkol, až ho splníš, bude tě cvičit ve zbraních (ve všech).
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
- Illuminating
- Sigilan
Hmm, tak teda ten jed jsem nikde nesehnal.
Potřebuju otrávit ten sýr.
Potřebuju otrávit ten sýr.
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Slip: Po nějaké herní události se ti nabídne možnost koupit ,otrávený sýr' ne jed a sýr. Myslím, že by to mělo proběhnou asi tak, že mu dáš normální sýr a pak budeš moct koupit ten otrávený a dát mu ho.
- Illuminating
- Sigilan
No já můžu koupit jenom ten normální, ale otrávenej ne.Carlos píše:Slip: Po nějaké herní události se ti nabídne možnost koupit ,otrávený sýr' ne jed a sýr. Myslím, že by to mělo proběhnou asi tak, že mu dáš normální sýr a pak budeš moct koupit ten otrávený a dát mu ho.
U koho se to kupuje?
Nechci, abych postoupil o deset levelů a potom, když bych nabral Morteho, pak by byl o deset levlů pod námi (ještě Dhakon a Anah).
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Postavy si normálně naber, v téhle části hry klidně můžeš. Dáš mu normální sýr a pak bys měl mít (jestli si to dobře pamatuju) možnost u Vrischiky koupit otrávený (obchůdek s kuriozitami - Úřednická čtvrť). Horší ale je, že si tou spouští, aby se ti umožnilo ho koupit, nejsem jist. Nedávno jsem to, tuším, taky zjišťoval.
Mám otázku, jestli nevyšla už nějaká modifikace na úpravu rozlišení... Našel jsem tohle : http://www.gibberlings3.net/widescreen/ ale to mi hodilo nějakou chybu při instalaci, nebo ještě tohle : http://linux.prinas.si/gemrb/doku.php ale to jsem nezkoušel... Napište jestli něco víte
Díky za odpovědi
Díky za odpovědi
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Widescreen mi funguje. Ale ne všechny verze jsou podporované, copak máš za Planescape?
Žralok, který štěká, nekouše.
Tak nakonec mi to běží, ale je to jenom v takovým okýnku vlevo nahoře... dal jsem is rozlišení 1024x768, to je normální?
EDIT: Btw. mohl by jste mi někdo uploadnout ten nejnovější neoficiální patch? Nemůžu ho najít, je to hodně smazané... Co tam je vlastně za změny?
Thx
EDIT: Btw. mohl by jste mi někdo uploadnout ten nejnovější neoficiální patch? Nemůžu ho najít, je to hodně smazané... Co tam je vlastně za změny?
Thx
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Menu a ostatní poběží stále v okýnku, ale hra sama by měla běžet ve zvoleném rozlišení.
http://planescape.outshine.com/
http://planescape.outshine.com/
Nj jde to :) Sice mi tam trochu vadí ten černej flek dole - jak tam nejsou ty okýnka pro družinu, ale jinak to vypadá dobře :)
Díky za pomoc
Díky za pomoc
otrávený sýr
Otrávený sýr se dá koupit v lokaci Dolní čtvrť. U dolního východu z tržiště stojí chlápek jménem Grispul, (nebo tak nějak, je to ten co vám dal úkol donýst leták do tiskárny, zprávu do slévárny a leták k doutnajícímu nebožtíkovi) no a když s ním budete obchodovat tak uvidíte že prodává 2 sýry, vypadají uplně stejně ale když si jeden rozkliknete tak je v popisu že je otrávenej. Jinak Lotharovi můžete donýst i lebku Soega...
Čau, mám dotaz, při PST se mi ve větších bitvách hra až nechutně zpomalí. Při posuvu obrazovky v nové lokaci se to trhá (to i když není boj)... Mám nainstalovány jen mody widescreen a EasyCoreRules... Nikdy předtím mi to nedělalo, takže jediný podezření mám na widescreen, nevíte někdo co s tím?
Dík
Dík
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Především bych to zkusil bez widescreenu. Neměnil jsi nějak významně konfiguraci tvého PC?
Jenom jsem přidal ramky :D Nebo spíše vyměnil za lepší...
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No jo, Widescreen je přímo děsivý žrout CPU. Až si člověk říká, že za těch 9 let nedošlo k zase tak velkému pokroku v rychlosti PC.