Moderátoři: Sadako, sevencreature
WTF? Mluví to ze mě nějaká choroba, nebo toho byl plný tisk už dlouho před jeho odletem?Armádě se dlouho dařilo jeho přítomnost v Afghánistánu tajit.
Samozřejmě, to bylo jediné možné řešení! Vůbec ho nemohli převelet do jiné části země, to by prostě nebylo dost daleko... A tohle celé VŮBEC nevypadá jako záměrný průsak, který měl být záminkou pro to, aby se náš novopečený válečný hrdina se slávou vrátil ani ne po čtvrt roce domů. Samozřejmě, že ne!Britská armáda se rozhodla odvolat ho ihned poté, co bylo vyzrazeno jeho vojenské nasazení v bojové linii.
Jestli autor udržel při psaní téhle věty klidnou tvář, tak to není člověk.Princ vystoupil z letounu spolu s mnoha dalšími vojáky a tak jako oni kráčel po letištní ploše s objemným batohem na zádech.
No jo, moje chyba. To by se lidem z rozvědky protiamerických militantních organizací nestalo.Vallun píše:Hamster - mluvilo se o jeho nasazení v Iráku;)
10 týdnů je celý bojový cyklus? Ten článek s tebou v tomhle očividně nesouhlasí, tak nevím...Vallun píše:Odsloužil celý bojový cyklus
Napsal jsem "převelet do jiné části země", ne "převelet do zázemí/zálohy".Vallun píše:že jej nenechají v záloze je vcelku rozumné - v bojovém režimu totožnost a podobu utajíš mnohem spíše, než při službě v zázemí...