+2 není sice nic moc, ale stejně ho beru dycky, do začátku se hodí, ale v ToB je už jen v baťohu, páč si s mody moc netykám

Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Ten můj půlčík není zas tak dobrý na blízko mi přijde, proto jsem šel po luku :) Všechny ty zbraně davají ale hodně málo dmg... Samo při bs to tak nevadí, ale scimitary/waki/ninja a katany se vůbec nepoužívají?Razfallow píše:Jestli chceš používat luk, tak se nezaměřuj na boj se dvěmi zbraněmi, spíše na boj s jednou zbraní. Já bych to bral takto: krátký luk**, krátký meč**, boj s jednou zbraní** nebo krátký meč**, kyj**, boj se dvěmi zbraněmi**
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Argumenty sis vyjmenoval, a který z nich má pro tebe větší váhu, za tebe těžko rozhodne někdo druhý.Lucates píše:dyka mi ku hraniciarovi pasuje nejak viac, ale v hre je vela dobrych dlhych mecov, ktore nema kto iny pouzivat okrem mna...
čau ee Aragorn byl chodec a ne klasicky hraničář. to je rozdílLucates píše:yenn: rozhodol som sa pre dlhe mece, dyky si dam az neskor, ale tie dlhe mece su proste lepsie...a ked uz, tak Aragorn bol tiez hraniciar a pouzival dlhy mec a luk...