Učení kouzel
Učení kouzel
je moznost v IceWindDale naucit maga kouzlo tak aby nemusel kupovat ty svitky jako napr.:vyvolaní nestvur to koupim pak opisu pak si ho dam do zapamatovani ale nezapamatuje si ho:-(a jednou se mi nejak povedlo ze si to zapamatoval ale mel to stejne jenom na jedno pouziti:-(tak ze jedina moznost je asi dat si svitek do rychlej vecicek a pak ho pouzit prosim odepiste jestli se to da naucit na nekonecno nebo aspon vysvetlit proc to tak je díky moooooc
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Re: kouzlen
Když ho dáš do zapamatovaných, musíš se vyspat. Potom ho budeš moct seslat tolikrát, kolikrát sis ho zapamatoval a pak se musíš zase vyspat. To je standardní mágův (ale i knězův) koloběh.James92 píše:je moznost v IceWindDale naucit maga kouzlo tak aby nemusel kupovat ty svitky jako napr.:vyvolaní nestvur to koupim pak opisu pak si ho dam do zapamatovani ale nezapamatuje si ho:-(a jednou se mi nejak povedlo ze si to zapamatoval ale mel to stejne jenom na jedno pouziti:-(tak ze jedina moznost je asi dat si svitek do rychlej vecicek a pak ho pouzit prosim odepiste jestli se to da naucit na nekonecno nebo aspon vysvetlit proc to tak je díky moooooc
Žralok, který štěká, nekouše.
- dodo
- Sigilan
no a ked sa to kuzlo nenaucis , tak SAVE/LOAD je sice stare finta ale osvedcena;)
no a v IWD2 , je mislim ze na ucenie kuziel specialni skill (mam taki dojem ze kuzelnicka zrucnost , ktora okrem ineho identifikuje ake kuzlo protivnik zosiela), takze tu zrucnost poriadne naboostruj a cim bude vissia tim menej loadov budes pouzivat:)
no a v IWD2 , je mislim ze na ucenie kuziel specialni skill (mam taki dojem ze kuzelnicka zrucnost , ktora okrem ineho identifikuje ake kuzlo protivnik zosiela), takze tu zrucnost poriadne naboostruj a cim bude vissia tim menej loadov budes pouzivat:)
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
to s tím ne-vždy úspěšným naučením kouzla na těžší obtížnost mi přijde jako velká blbost (je to tuším i v BG), nechápu proč to autoři do hry dávali. Najdu svitek se supersilným kouzlem, chci se jej naučit, ale ouha, nepovedlo se. Tak co - přece o něj nechci příjít, takže load... opravdu "perfektní nápad" .
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yenn: No, já osobně moc lektvary nevyužívám (nějak podvědomě si je šetřím na horší časy a čekám a čekám, až je finální boss za mnou já už bych si se svou sbírkou kouzelných lahviček mohl otevřít pěknou lékarnu ). Chápu, že v papírové hře tohle pravidlo význam mít může, ale rozhodně bych se bez jeho implementace do PC hry s ukládáním a loadováním obešel.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Dalcor: dobře, ale co bys dělal, kdyby ti mág s INT 18 náhodou nepřečetl nějaké silné kouzlo, jehož jediný svitek jsi právě za drahý peníz koupil v obchodě? Já bych loadoval a věřím, že nejsem sám, kdo by tak činil - a takhle téměř "nutit" hráče, aby nahrávali předchozí save jen kvůli nezdařenému učení kouzla mi nepřijde jako šťastné importování pravidel .
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Valgard: vždyť říkám, že je moc nepoužívám
http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=13191#13191
http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=13191#13191
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: