- slavíte nebo neslavíte?
- a proč?
Moderátoři: Sadako, sevencreature

Asi iba dievcatam a zenam, s ktorymi pridem dnes do styku zazelam pekny MDZ a pojdem dalej...
 Asi iba dievcatam a zenam, s ktorymi pridem dnes do styku zazelam pekny MDZ a pojdem dalej... ).
 ).
 dnes (pouze jeden den zpoždění
 dnes (pouze jeden den zpoždění  ) mi popřál k mdž i vlastní syn...
 ) mi popřál k mdž i vlastní syn...  (a splašil i malý pugétek...
 (a splašil i malý pugétek...  )
 ) )
 )Tak s ministryní Džamilou se dočkáme skoro čehokoliv...nicméně dneska těžko můžeš zoficiálnět MDŽ a neudělat MDM, že...;)Sirine píše:(ovšem je zajímavé, že v jakési anketě by lidi tenhle svátek docela rádi zase udělali oficiálním)
 ....že to není zas tak dlouho, co i u nás můžou děvčata studovat, co chtějí a chodit volit...a ne všichni si to uvědomují (ostatně pořád jsou země, kde být ženou není vůbec fajn)
 ....že to není zas tak dlouho, co i u nás můžou děvčata studovat, co chtějí a chodit volit...a ne všichni si to uvědomují (ostatně pořád jsou země, kde být ženou není vůbec fajn) 

)
 ) ), ale že proběhl jsem zjistil až s křížkem po funuse. V rádiu ani zmínka, v telce ani slovo, na netu taky nic...
  ), ale že proběhl jsem zjistil až s křížkem po funuse. V rádiu ani zmínka, v telce ani slovo, na netu taky nic...