Ale každopádně historie je mrtvá a nové, i když "pure" advenutury už asi nikdy masově nebudou jako ty staré "pure" adventury.
P.S. BGE je hopsačka

Moderátor: sevencreature
O tomhle přece vůbec nemluvím. Jen si myslím, že žánr by měl být udáván podle toho aby hru vystihl a ne podle toho aby zněl nadupaně (což je imo případ právě těhle "action fucking adventures"sevencreature píše:Ale každopádně historie je mrtvá a nové, i když "pure" advenutury už asi nikdy masově nebudou jako ty staré "pure" adventury.
Ano, to jsou přesně příznaky tohoto problému. Jenže ta rychlost se po příštím spuštění zase klidně změní, alespoň mně to tak blblo. Jako nejjednodušší možné řešení vyzkoušej ten prográmek FullProcessing.exe - stačí spustit těsně před spuštěním samotné hry. Našel jsem o něm zmínku na netu a kdysi (před 2 a půl lety) mi pomohl, o rok a půl později už ne.MCZ píše:7c: i hra samotná. Při přesunutí posuvníku antialiasingu na polovinu se hra významně urychlí, což by mohlo problém vyřešit, nicméně...
Tomuhle rozumím.MCZ píše:...mně nejde o detaily, mně jde o princip. Jednou mám nový komp, tak chci hrát alespoň starší hry na plné detaily.