Chyby, problémy a jejich řešení
Re: Chyby, problémy a jejich řešení
Vallun: Ano.
Thanes:Meč dostaneš bez ohledu na to, zda gildu přijmeš nebo ne. Ovšem některé mody to upravují.
Thanes:Meč dostaneš bez ohledu na to, zda gildu přijmeš nebo ne. Ovšem některé mody to upravují.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
já hraju naprosto bez modu a taky jsem meč nedostal když jsem vzal guildu
Je mi to za vás všetkých všetko veľmi ľúto... 

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Čau mám dotaz. Teďka jsem byl s Keldornem u jeho rodiny, úkol jsem nějak splnil a on řekl své ženě, že mi pomůže s Imoen a pak si žádný další úkol brát nebude... Znamená to, že až vyjdu z podtemna tak Keldorn odkvapčí za svoji ženuškou?
Dík
Dík
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nechci ti moc prozradit jak to dopadne, ale Keldorn u tebe zůstane.
Ahoj chci se zeptat, jestli když jsem si vzal Jaheiru až v ToB, jestli začne romance od začátku...
Mám BG2 Tweak pack a NPC Flirt Pack, když jsem si ji přivolával od sochy tak jsem zvolil možnost obyčejnou (tj. ne ta "milovanou Jaheiru")
Díky za odpověď
Mám BG2 Tweak pack a NPC Flirt Pack, když jsem si ji přivolával od sochy tak jsem zvolil možnost obyčejnou (tj. ne ta "milovanou Jaheiru")
Díky za odpověď
Ne.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Potřeboval bych poradit s důstojnicí Vai u veselého kejklíře, už sem jí odnesl sem jí asi 20, možná 25 skalpů, a teď mám další, ale ona se mnou už nechce mluvit...... 

Mrtvej elf, dobrej elf :D
Rangers and hampsters everywhere :D
Tohle je divné. Vymlátil si už tábor banditů? Pokud ano a i si jí o tom poreferoval, tak máš už asi problém.Ovšem poté co jí to oznámíš,tak by mělo zmizet...Tho0or píše:Potřeboval bych poradit s důstojnicí Vai u veselého kejklíře, už sem jí odnesl sem jí asi 20, možná 25 skalpů, a teď mám další, ale ona se mnou už nechce mluvit......
Btwcomáš za verzi hry? Bg1, Bg1 Tutu, BGT?
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nedaju sa nejako v BG1 zvyraznit predmety, ktore mozem zobrat? Ako v BG2 sa ALT-om dalo...lebo najst nejaky prsten na zemi je priam nemozne... 

- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jen pomocí BG1Tutu (nebo BGTrilogy) (tj. hraní BG1 v enginu BG2).Lucates píše:Nedaju sa nejako v BG1 zvyraznit predmety, ktore mozem zobrat? Ako v BG2 sa ALT-om dalo...lebo najst nejaky prsten na zemi je priam nemozne...
Žralok, který štěká, nekouše.
existuje nějaký mod, který umožní kombinovat více magických věcí v BG 1 (bez tutu)?
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Jab: Nevim, co to s ní bylo, dneska už mi je suveréně brala, jestli taky trochu nezáleží jestli je noc nebo den?????, ale dík
Mrtvej elf, dobrej elf :D