Šokovaný jsem proto, že předchozí díly mi přišly jako naprostá a nezáživná nuda. No, je fakt, že jsem moc nechápal, jak někoho může bavit multiplayer s historickými zbraněmi a trapnými stranami (spojenci vs. nácci) - nejspíš proto, že těch FPSek jsem viděl dohrávat za ty roky už tolik, že mi celá druhá světová lezla krkem. Nj, přeháním (ale jen trochu)

Grafická lahůdka, která svižně běhá i na starých strojích (dokonce bych řekl, že multiplayer běhá svižněji než multiplayer v CoD2 - přičemž samozřejmě vypadá mnohem lépe). A "grafickou lahůdkou" nemám na mysli samoúčelné využití efektů, ale spíš jejich velmi dobré použití ve hře. Řekl bych, že to je možná nejfilmovější FPS vůbec - situace během single playeru hráče dokážou velmi dobře vtáhnout do děje, místo klasických CGI videí či cut-scenes se většina těchto záležitostí odehrává přímo z vašeho pohledu a působí velmi přirozeně.
Jinak single je klasická on-rails střílečka (klasická neznamená nudná či primitivní - no... - ale prostě on-rails). Zato multiplayer je prostě paráda