Chyby, problémy a jejich řešení
Re: Chyby, problémy a jejich řešení
Zdravi mam problém při přechodu z SoA do ToB.Po zabití Irenica si odbydu ty elfský kecičky a do ToB se mi přenese jenom půlka družiny.Zbytek zůstane trčet v Suldanesselaru.předem Díky za rady.
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
uz si nespominam, ale mam pocit, ze mne sa tam preniesla iba hlavna postava, ale mozno sa mi to zda, hral som to uz davno...tak ci tak, druzinu si mozes naspat privolat kratko po zabiti tej carodejky, co je na zaciatku ToB, v tom pekle kde je Sarevok, tak tam si mozes aku chces NPC z BG2 privolat a pripojit k druzine, okrem Yoshima.golpoton píše:Zdravi mam problém při přechodu z SoA do ToB.Po zabití Irenica si odbydu ty elfský kecičky a do ToB se mi přenese jenom půlka družiny.Zbytek zůstane trčet v Suldanesselaru.předem Díky za rady.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, nikdy se mi to nestalo, ale sváděl bych to asi na některé mody... jakých postav se to týkalo, jaké mody máš nainstalované, jakou máš verzi hry?golpoton píše:Zdravi mam problém při přechodu z SoA do ToB.Po zabití Irenica si odbydu ty elfský kecičky a do ToB se mi přenese jenom půlka družiny.Zbytek zůstane trčet v Suldanesselaru.předem Díky za rady.
Přivolání postav v ToB znamená, že ztratíte jejich předměty a vlastní kariérní postup. Nedoporučuji.
Žralok, který štěká, nekouše.
Právě, že hlavní postava mi zůstala v SoA ještě spolu s janem a edwinem, vici, valen a korgan jsou normálně v ToB.Vyvolávat je přes ty sochy v Tob se mi nechce kvůli tomu co psal drake127 a asi by to ani nešlo když se tam nedostanu s charname.Z modu tam mam jenom valen a Longer road, ale mam dojem, že už se mi to stalo i bez nich.S tou čarodějku na začátku je to fakt divný patž se objeví ten prolog s ní hra se přenese k charname(Soa) ale nikde tam potom není.Stejně jako ty lovci upírů co dou po valen tam se mno pokecaj ale jelikož je valen v ToB tak se nic nestane-ani nezčervenaj.Verzi hry bych měl mít tu naprosto základní-nevpzomínám si, že bych něco instaloval.
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
nenapada ma nic...a ich portrety mas normalne v ToB, alebo chybaju aj tie?
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, hele, je to na 93 % bug v nějakém modu. Rychlé řešení je použít konzoli a přesunout zbylé postavy do ToB manuálně. Vyber ty, co zůstali v SoA a příkazem CLUAConsole:MoveToArea("AR4000") je přesuň do toho hájku.
Zkopíruj ale prosím svůj obsah WeiDU.log a přepošli ho sem, pokud to je reprodukovatelná chyba, bylo by dobré ji nahlásit.
Co se verze týče, píše ti to, když si ve hře otevřeš nastavení. Česká NXK je poslední verze.
Zkopíruj ale prosím svůj obsah WeiDU.log a přepošli ho sem, pokud to je reprodukovatelná chyba, bylo by dobré ji nahlásit.
Co se verze týče, píše ti to, když si ve hře otevřeš nastavení. Česká NXK je poslední verze.
Tak jo díky moc dal jsem to přes tu konzoli a v cajku.Soubor jsem ti poslal.Jo a jinak verze 2.5.26461
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Poslední je 26498, ale pokud nenarazíš na další potíže, raději hru dohrej s tím, co máš. Tím pádem to ani nemá smysl hlásit, protože snad všechny mody vyžadují mít nainstalovanou poslední verzi hry.golpoton píše:Tak jo díky moc dal jsem to přes tu konzoli a v cajku.Soubor jsem ti poslal.Jo a jinak verze 2.5.26461
čau, jde nějak uměle nastartovat romance (konk. u Aerie?) mám už romanci s Jaheirou, ale v tweak packu jsem si nainstaloval umožnění více romancí najednou, ale Aerie nějak nic pořád :)
Baldur's Gate II : poškozené CD
Ahoj
Dnes, po dlouhé době jsem opět pocítil chuť zahrát si Baldur's Gate. Mám pěti cedéčkovou edici, kde je shadows of Amm i Throne of Baal. Instalace už byla na 99%, ale pak se to zaseklo > jeden soubor je poškozený.
Proto prosím nějakou dobrou duši, jestli by nemohla někam uploadnout soubor AMBSound.bif . Tento soubor se nachází na 5 CD (G:/data/AMBSound.bif), ale měl by být k nalezení i v adresáři s nainstalovanou hru.
Odkaz můžete dát buď sem, popř poslat na e-mail blujacker@gmail.com
Moc vás prosím!
Děkuji!
Dnes, po dlouhé době jsem opět pocítil chuť zahrát si Baldur's Gate. Mám pěti cedéčkovou edici, kde je shadows of Amm i Throne of Baal. Instalace už byla na 99%, ale pak se to zaseklo > jeden soubor je poškozený.
Proto prosím nějakou dobrou duši, jestli by nemohla někam uploadnout soubor AMBSound.bif . Tento soubor se nachází na 5 CD (G:/data/AMBSound.bif), ale měl by být k nalezení i v adresáři s nainstalovanou hru.
Odkaz můžete dát buď sem, popř poslat na e-mail blujacker@gmail.com
Moc vás prosím!
Děkuji!
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Re: Baldur's Gate II : poškozené CD
Nevíte pls někdo kde je v bordelu v baldurs gate ta kurtizána, co má mít balduranův plášť? nějak se mi nedaří jí najít, jak tam všechny běhají a běhají a běhají....... 

Mrtvej elf, dobrej elf :D
Rangers and hampsters everywhere :D
Rangers and hampsters everywhere :D
Tho0or: Zhruba uprostřed nevěstince se scházejí chodby ze všech 4 směrů v jakousi křižovatku. Tak v jedné ze sousedících místností (myslím že ta nalevo dole - JV) ji najdeš. Jmenuje se od Q.
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
daju sa v BG1 zapnut titulky aby som videl hlasky postav?