Vlastnosti

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
fuzzi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuzzi »

no je fakt, ze pokud nechce clovek vylozene cheatovat, tak takova kniha na odolnost lze ziskat po startu hry asi do 8 minut, pricemz nejdyl trva ta vec, kdy hlavni postava a gorion jsou prepadeni.)) i kdyz toto taky je dost diskutabilni. ale zase si to clovek musi aspon trochu odpracovat.)) urcite to je neco jineho, nez rovnou napsat do konzole CLUAConsole:CreateItem("book03",20) .))
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

No ano za 3 hodiny možné, ale komu se to chce projíždět 7x za sebou a jen proletět. A taky by mě zajímalo s jakou postavou sto projel?
A nechapu trochu jak si v BG II vzal mnicha s importovanými knihami, jedině "SPMP", ale to je další zdržování.
Datur Barbatus
Sigilan

Příspěvek od Datur Barbatus »

Mam dotázek....možná, že už to tu zaznělo, ale:

Když si v pozdější fázi hry zvýším odolnost(třeba u LUMA), tak mi přibydou životy zpětně za předešlí levly, nebo ne?

že bych to kdyžtak rozehrál jinak a nadistribuoval ty body trochen jinak:-/
"The only thing that stands between YOU and DEATH on the battlefield is the AXE you are wielding in your hands!"
Datur Barbatus
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Datur Barbatus: Afaik ti přibydou i za předešlé levely.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

yenn píše:Datur Barbatus: Afaik ti přibydou i za předešlé levely.
Tiež by som povedal, mne v BGI pribudli po prečítaní knihy na zvýšenie odolnosti. Inak by to nemalo byť ani v BGII.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

yenn: Já měl za to, že P:T je v tomhle ohledu jediná výjimka :think:

Ale bohužel musím říci, že jsem nikdy nehrál BG sérii za postavu, která by měla méně než 18 CON (bojovník) nebo 16 (ostatní) :-? :oops:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Jak to vlastne je, ak som začal ako bojovník v BGI, za účelom prenesenia charakteru do BGII a dualnutia na mága. Mal som con 16 a s knihou som stúpol na con 17. Na 90% som si istý, že mi v tom momente stúpli aj HP. Takže pri zmene z con. 16 na 17 by mali bojovníkovi stúpnuť aj bonusy na odolnosť ?
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Životy při zvyšování odolnosti přibývají i zpětně. V enginu se totiž počítají až během hry (do souboru postavy se ukládá jen součet hodů). U dualu F/M a zvýšení odolnosti nad 16 bys měl dostat bonusové životy podle úrovně bojovníka (ale jistý si nejsem, jen by to tak mělo být).
Žralok, který štěká, nekouše.
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Re: Vlastnosti

Příspěvek od Lucates »

postava s int 16 ma spell level 8, vztahuje sa to na uroven kuziel, ktore sa moze naucit, alebo aj na max. uroven kuziel, ktore moze zosielat zo zvitkov? Ide mi o to, ci s int 16 budem moct zo zvitkov zosielat aj kuzla 9tej urovne alebo nie...
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

akurat som rozohral maga v BG1, vlastnosti mam 9, 17, 16, 18, 18, 9, co je dokopy 87, takisto ma aj Imoen, cize to nie je PG...ako magovi mi v podstate staci len odolnost 16 kvoli zivotom a inteligencia 18 kvoli kuzlam. Troska ma mrzi, ked mam moc velke vlastnosti, lenze uz mi to pod 87 nejde, lebo mohol by som ubrat obratnost, ale pouzivam sipky s magom, tak kvoli bonusu za zasah ju mam taku aku ju mam. AC by az taky problem nebol, nakolko s magom nebojujem v prednej linii...aj mudrost mam zbytocnu, stacila by 10, ale tu mam len cisto pre svoj dobry pocit. Len ma trocha mrzi, ze ked si vlastnosti zvysim knizkami, tak uz budem mat 95 dokopy v BG2, co mi pride dost...ale zas budem mat dobry pocit s int18 a wis21 :dancing: , ktoru budem mat cisto pre svoj dobry pocit, takze snad to ani nie je PG, lebo mam pocit, ze rovnako silny mag by bol, kebyze si v BG1 tie vlastnosti nastavim 9, 10, 16, 18, 10, 9, co je dokopy 72, s knizkami 80...ide mi len o to, aby som nemal pocit, ze hram PG, ale take vysoke vlastnosti by sa za PG dali povazovat skor pri nejakom inom povolani, napr. F/M...a koniec koncov, Sarevok ma v ToB tiez 95 ako budem mat aj ja, a kedze sme bratia, obaja potomkovia Bhaala, tak je to aj celkom fer, snad... :liar:
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

*dívá se na svého F/M* 17 19 15 18 13 14. To je jen trochu PG :-)
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

drake127: to si asi nahadzoval dost dlho :-D ja som si to rozmyslel s tymi vlastnostami, predsa len mi pride ta hra zabavnejsia, ked ich nemam take vysoke, tak teraz mam maga 9, 9, 16, 18, 18, 9, v BG2 po knizkach bude vyzerat asi tak, ze 10, 10, 17, 19, 21, 10, co je 87, cize este celkom prijetelne, a v tom sne v SoA obetujem este bod odolnosti, ktory mi je zbytocny, takze to je 86, a v pekle ak sa nemylim, tak sa este da ziskat bod do charizmi a mudrosti, takze v ToB bude moja vysledna postava vyzerat 10, 10, 16, 19, 22, 11...co ked sa tak nad tym zamyslal by bol skvely klerik, este keby som inteligenciu hodil do charizmi...skoda, ze za klerika nehram rad...tak ci tak, vysledny pocet bodov v ToB budem mat 88, co PG nie je, a kedze hram bez modov, tak v pohode staci, stacilo by aj menej, ale tu mudrost si vziat nedam :naughty:

cize uplne skvely mag, ale ked dojdu kuzla, tak som slusne povedane v p... :shhh:
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Eh, když vidím vaše naházené vlastnosti, pravím: Point-buy systém na vás! :-)
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Geralt píše:Eh, když vidím vaše naházené vlastnosti, pravím: Point-buy systém na vás! :-)
My jsme Bhaalovy děti, máme nárok na malé bonusky ;-) I tak to žádné nepřežije bez cestování v čase (save-load).

*zamyslí se* Vypůjčit si hardcore mód z Diabla by mohlo vypadat zajímavě.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Lucates: Takže jsi toho barda vzdal?
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“