Pokud se ale ti dva "dezertéři" nezobrazí jako ztráty, hlavu bych si s tím zas tak nedělal.
Moderátor: sevencreature
Takže je to tak.. Potom tedy ale nerozumím proč píšeš, že to ničemu nevadí..? (asi jsi to myslel tak, že 'vyjímečně' to nevadí..?)Tafif píše:Ničemu to nevadí.
MCZ: Tak to máš ještě dobrý, taky tě můžou vyhodit za neschopnost.
No, load hry a poslal jsem je ať nastoupí dřív než loď přirazila, oni se k ní rozběhli, mezítím loď narazila na pevninu, oni nastoupili a pak já. Vtip je částečně v tom, že nesmíš nastoupit dříve než oni, aby loď neodjela. Ještě dodávám, že jsem hrál na verzi 1.46 (i když datadisk mám), protože je CWC kampan dělaná pro ni, takže je tam minimum problémů. Nejvíc si cením mise jak se brání maldenský přístav. To zahrát beze ztrát vyžadovalo opravdu perfektní načasování všeho (řekněme, kdyby to bylo doopravdy, potom bych takto vyhrál jednu bitvu z několika válek).Frosty píše:citace ze stížností:drake127 píše:Na ty tupce si vzpomínám, ale to nedělej. Mne se povedlo zahrát celej Flashpoint (CWC) na veterána beze ztrát členů vlastní jednotky.Frosty píše:No, když už tu jsou ty stížnosti na hry - stěžuji si na flashpoint, ve kterém jsem úspěšně proběhl celou misi a kvůli dvoum trotlům, kteří nechtějí poslechnout příkaz k nalodění a stepují na pláži sematamatamasem to nemůžu dohrát...grrrrrAsi je tam nechám jako povolené ztráty
![]()
Tak to congratulation...Já to hraji po 1st, takže ne na veterána a zatím mi 'odešel' jeden... Jak se ti to povedlo, aby ty trotlíci do tý lodi vlezli..?