Sporty II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Re: Sporty II
Tento topič zmírá na úbytě...
Tak tedy zápas dalšího špičkového (no jak se to vezme) českého fightera působícího v K-1 - Petr Vondráček vs. Mitsugu Noda
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... acek_sport
Tak tedy zápas dalšího špičkového (no jak se to vezme) českého fightera působícího v K-1 - Petr Vondráček vs. Mitsugu Noda
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... acek_sport
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Nemylsím si,že by tento topic umíral na úbytě, holt jako každý jiný má poněkud sinusovou aktuálnost, ale myslím, že dnešní hokej a totovíkendové kolo ligy přinese dost záelžitostí k řešení...:)
Jednak Slávia může už dnes urvat titul v hokeji. I když ybch se vsadil,ž e to enudělá a nechá sérii ještě jednou vrátit do Prahy... - a vydělat nějaké další 4 miliony čistého na vstupném...
Dále lze třeba spekulvoat o tom, kdy koenčně Slávia promění penaltu:) Snad budou mezi živými alespoň někteří z nás;) Příštup hráčů Slávie ke střelám na soupeřovu bránu je veskrze opatrný, až uctivý...:(
No a to nejlepší na konec... aneb Když Sparta nemůže, rozhodčí pomůže... Sám soudit nemohu, neb jsem zápas neviděl (byl jsem na Strahově), ale že Libor Došek fauluje v devíti z osmi případů je známý fakt, a taktéž to není poprvé, co je sudí Jílek podezřelý z pomoci Rudým... Nicméně, pokud má Sparta zapotřebí další vycinkaný titul, její věc... A je taky pravda, že Slávia s výkony, které předvádí nyní není o nic zasloužilejším kandidátem:(
Jednak Slávia může už dnes urvat titul v hokeji. I když ybch se vsadil,ž e to enudělá a nechá sérii ještě jednou vrátit do Prahy... - a vydělat nějaké další 4 miliony čistého na vstupném...
Dále lze třeba spekulvoat o tom, kdy koenčně Slávia promění penaltu:) Snad budou mezi živými alespoň někteří z nás;) Příštup hráčů Slávie ke střelám na soupeřovu bránu je veskrze opatrný, až uctivý...:(
No a to nejlepší na konec... aneb Když Sparta nemůže, rozhodčí pomůže... Sám soudit nemohu, neb jsem zápas neviděl (byl jsem na Strahově), ale že Libor Došek fauluje v devíti z osmi případů je známý fakt, a taktéž to není poprvé, co je sudí Jílek podezřelý z pomoci Rudým... Nicméně, pokud má Sparta zapotřebí další vycinkaný titul, její věc... A je taky pravda, že Slávia s výkony, které předvádí nyní není o nic zasloužilejším kandidátem:(
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mno Slavii se uzdravil Šmicer se Šventem, hlavně Šmicer je ideální kandidát na kopání penalt, pokud k ní dojde a pokud bude na hřšti...a jestli by ani Šmicer penaltu neproměnil, je jediná možnost a to ta, že je Strahov postaven na židovském pohřebišti. On Jarolím říkal, že na včerejší penaltu měl jít Černý, Šenkeřík si asi po gólu věřil...no kopnul ji mizerně, tak nějak Backhamovsky
Jsem zvědavý na zápas Slávie v Teplicích, myslím si že pokud sešívaní ztratí, titul se jim hodně vzdálí...Sparta má možná nějaké techtle mechtle s rozhodčíma, ale je pravda že formu mají vcelku solidní (hlavně doma jsou hodně silní). Slávka by měla přidat, přijde mě to všechno takové upocené ... žeby jim opět docházel dech?
Hokejová Slavia titul udolá, v sedmém zápase. Vary si doma věří a na Slavii vlítnou. Rozhodně bych však Vary nepodceňavoal ani v případném sedmém zápase! Mají výborně seskládaný bojovný tým, který nemá vlastně co ztratit - už finále je pro ně takový malý zázrak, ale zasloužený.

Jsem zvědavý na zápas Slávie v Teplicích, myslím si že pokud sešívaní ztratí, titul se jim hodně vzdálí...Sparta má možná nějaké techtle mechtle s rozhodčíma, ale je pravda že formu mají vcelku solidní (hlavně doma jsou hodně silní). Slávka by měla přidat, přijde mě to všechno takové upocené ... žeby jim opět docházel dech?
Hokejová Slavia titul udolá, v sedmém zápase. Vary si doma věří a na Slavii vlítnou. Rozhodně bych však Vary nepodceňavoal ani v případném sedmém zápase! Mají výborně seskládaný bojovný tým, který nemá vlastně co ztratit - už finále je pro ně takový malý zázrak, ale zasloužený.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
Černý byl faulovaný a oběti na penaltu jít nemají:/
A pokud v kterémkoliv zápase ztratí Sparta, tak se titul hodně vzdálí jí. Oba soupeři jsou poměrně vyrovnaní...
Slávka má sice formu dosti průměrnou, ale Sparta na tom není o moc lépe...vyhrát 0:1 na Kladně, které se trápí v záchranářských bojích je jistě úžasný výsledek...
Vary hrají podobně jako Slávia - bojovný, silový hokej. Ale Slávia má celkově trochu zkušenější hráče, máš ale pravdu v tom,že Vary mohou jenom překvapit:)
A pokud v kterémkoliv zápase ztratí Sparta, tak se titul hodně vzdálí jí. Oba soupeři jsou poměrně vyrovnaní...
Slávka má sice formu dosti průměrnou, ale Sparta na tom není o moc lépe...vyhrát 0:1 na Kladně, které se trápí v záchranářských bojích je jistě úžasný výsledek...
Vary hrají podobně jako Slávia - bojovný, silový hokej. Ale Slávia má celkově trochu zkušenější hráče, máš ale pravdu v tom,že Vary mohou jenom překvapit:)
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ono není jednoduché hrát s týmem který bojuje o záchranu a nemá co ztratit. Často to bývají daleko těžší zápasy než s týmy někde uprostřed tabulky, kterým už o tolik nejde, a to přesto, že pražská S jsou motivací samy o sobě. Jsem hodně zvědavý jak si Brno poradí o víkendu na Bohemce. Brnu bych třetí místo přál...Vallun píše:Slávka má sice formu dosti průměrnou, ale Sparta na tom není o moc lépe...vyhrát 0:1 na Kladně, které se trápí v záchranářských bojích je jistě úžasný výsledek...
Tak Karlovy Vary vcelku podle očekávání šestý duel zvládli. Hrál se výborný hokej, Mensator čaroval, Řezníček ukázal, že se nebojí nikoho, ani o 20cm vyššího Micky :) Na sedmý zápas se těším, stále mírně favorizuju Slavii, ale v semifinále jsem víc taky věřil Budějovicím a nakonec Vary na jejich ledě sedmý zápas vyhráli.
Leaping over the gully
Leaping over the gully
Trochu si protiřečíš: "s týmem, který bojuje o záchranu a nemá co ztratit". Pokud bojuje o záchranu, tak má sakra co ztratit...Navíc Liberec je druhý nejúspěšnější tým jara (po Spartě). A vy jste Kladno připravili o Kroba, kdežto my Liberci Dočkala nechali... Ale samozřejmě...je tu mnoho různých faktorů...a zajíci se počítají až po honu. za upachtěnou 1:0 jsou stejné body jako za 7:0...:) Vzájemné zápasy máme lepší a ty jsou před score, takže to ještě bude lítý boj... Osudová může být každá ztráta každého týmu... Problém Slávie je mimořádně velká marodka - Střihavka, Ivana, Janda, Šmicer, k tomu Švento a Šenkeřík v rekonvalescenci... Nic příjemného...
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mluvil jsem přímo o Kladnu. Proti lídrovi tabulky vlastně nemá co ztratit, může jenom získat. Kladeňáci sami vědí, kde ztratili důležité body - na Bohemce, doma s Mostem. Ale se Spartou mohli bodovat, to je pravda...Jen jsem tím chtěl naznačit, že tyto zápasy bývají ošidné.Vallun píše:Trochu si protiřečíš: "s týmem, který bojuje o záchranu a nemá co ztratit". Pokud bojuje o záchranu, tak má sakra co ztratit...
Ivany je škoda, ten se mě v posledních zápasech líbil. Ono svým způsobem má Slavia zraněnou půlku základní sestavy

Leaping over the gully
Leaping over the gully
Já vím,žes mluvil o Kladnu:) Ale prostě si odporuješ...jeden tým nemůže být zároveň nabuzený k maximálnímu výkonu bojem o přežití a mít čistou hlavu, že nemá co ztratit. To se dle mého zcela vylučuje.
Tak půlku základní sestavy nee - ono totiž u Slávie nejde říct, co je základní sestava a to je ta chyba...Ale je fakt, že mezi ne czela připravenými jsou klíčoví hráči minulých období. Na druhou stranu Slávia ztratila body s Plzní a Ostravou takovým způsobem, do kterého přímo zranění nezasáhla - prostě penaltu musí proměnit i třetí náhradník. A s Ostravou shořela obrana - Brabec, který zraněný není...
Tak půlku základní sestavy nee - ono totiž u Slávie nejde říct, co je základní sestava a to je ta chyba...Ale je fakt, že mezi ne czela připravenými jsou klíčoví hráči minulých období. Na druhou stranu Slávia ztratila body s Plzní a Ostravou takovým způsobem, do kterého přímo zranění nezasáhla - prostě penaltu musí proměnit i třetí náhradník. A s Ostravou shořela obrana - Brabec, který zraněný není...
Tak první titul už je doma:) Teď ještě uhrát ten velký, fotbalový...:) Vary byly důstojným a férovým soupeřem, což se o všech týmech říct nedá... O atraktivitě série svědčí i 17123 diváků na 7. finále což by byl sakra slušný počin i na fotbal (na Derby bylo z bezpečnostních důvodů o tisíc lidí méně). Ale teď už se konečně blíží pro mne opravdový hokej (MS) i když venku to už na zimní sporty fakt nevypadá:/
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Na ten druhý se moc netřes - mám vážnou obavu že se opakuje loňský rok i když jistá zlepšení bych viděl i já a to je mi to úplně jedno.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Neferit Sr. - Neboj, zůstávám zdravě skeptickyý, přeci jen nefandím Slávii první rok...:) Ale přiznám se, že já jediné zlepšení vidím v tom,že výsledková krize se dostavila později než loni. Nicméně zase máme marodku větší než vlastní kádr Kladna...:/ No uvidíme, nějak to dopadne...
Chtělo by to protrhnout červeno-bílou monotónnost, kterou ve svém nejoblíbenějším tématu zde shledávám
Takže...
...co Davis cup minulý víkend?
Jak byla pěkná polemika ve sportu, můžeme koukat, jakoby nám ulítly včely - předně je totiž na obě strany otevřené, jak by dopadl zápas Berdycha s Davyděnkem a následný Štěpánkův zápas. A není nutné si apriori myslet, že by to dopadlo nezdarem. Každopádně pěkné, takhle jsem naše hráče na antuce neviděl hrát dlouho. Škoda toho pátku se Safinem - jakoby to u Safina ale nebyla klasika, že s ním se může stát prostě všechno - chytne slinu a ty tři set uhraje, i když ho soupeř má na lopatě. Jakoby to na grand slamech neukázal už x-krát.
Vaidišová má nového trenéra... Tak mám obavy, že tam, kde se projevoval velký kus práce jejího otce, zjistíme, že najednou zeje prázdno, on hlavně věděl, jak na ní. No, uvidíme.
Federer na antukovou část sezóny posílil o španělskéhe trenéra. Taky uvidíme, co to přinese.
V Estorilu, kde hraje Federer, hrají i naši - Vaněk ve čtvrtfinále, v ženském pavouku dokonce dvojnásobné zastoupení. Benešová za 66 minut vymetla jedničku turnaje Pennettaovou, ve čtvrfinále je i Zakopalová. Že by se před blížícím Prague Open naše hráčky dostávaly do formy?

Takže...
...co Davis cup minulý víkend?
Jak byla pěkná polemika ve sportu, můžeme koukat, jakoby nám ulítly včely - předně je totiž na obě strany otevřené, jak by dopadl zápas Berdycha s Davyděnkem a následný Štěpánkův zápas. A není nutné si apriori myslet, že by to dopadlo nezdarem. Každopádně pěkné, takhle jsem naše hráče na antuce neviděl hrát dlouho. Škoda toho pátku se Safinem - jakoby to u Safina ale nebyla klasika, že s ním se může stát prostě všechno - chytne slinu a ty tři set uhraje, i když ho soupeř má na lopatě. Jakoby to na grand slamech neukázal už x-krát.
Vaidišová má nového trenéra... Tak mám obavy, že tam, kde se projevoval velký kus práce jejího otce, zjistíme, že najednou zeje prázdno, on hlavně věděl, jak na ní. No, uvidíme.
Federer na antukovou část sezóny posílil o španělskéhe trenéra. Taky uvidíme, co to přinese.
V Estorilu, kde hraje Federer, hrají i naši - Vaněk ve čtvrtfinále, v ženském pavouku dokonce dvojnásobné zastoupení. Benešová za 66 minut vymetla jedničku turnaje Pennettaovou, ve čtvrfinále je i Zakopalová. Že by se před blížícím Prague Open naše hráčky dostávaly do formy?

No, co se týče Davis Cupu s Ruskem, tak mne Berdych vyloženě naštval. První zápas usnul po dvou setech na vavřínech a pak už to nedohnal, a při tom jsou pětisety jeho specializací... no a skrečovat rozhodujcíí zápas pro zranění je sice smůla, ale naštvalo mne to taky.... Pokud cítil, že není něco v pořádku, tak to měl vyhrát dříve:/
Tak manželkamne upozornila na článek ve Sportu, kde Koště definoval okruh adeptů na post reprekouče. Jsou tam pánové Rada, Hašek, Jarolím a Lavička.
Osobně bych z nich měl jasno - Hašek, ostatní nejsou vhodní na tento post. Ale bojím se,že to bude Rada, který se mi z nich zdá nejméně přínosný:(
Osobně bych z nich měl jasno - Hašek, ostatní nejsou vhodní na tento post. Ale bojím se,že to bude Rada, který se mi z nich zdá nejméně přínosný:(
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hašek by byl dobrý, ale obávám se, že jeho jméno Koště říká jen pro uklidnění veřejnosti, která si Haška přeje...jejich vztahy jsou někde daleko za bodem mrazu a nedokážu si ani představit jejich spolupráci...
Také si myslím že to dostane mě nesympatický Rada...
Také si myslím že to dostane mě nesympatický Rada...
Leaping over the gully
Leaping over the gully