Radím ti radšej toho šmejda zabi čo najskôr, lebo ti môže poriadne znepríjemniť život.
  Radím ti radšej toho šmejda zabi čo najskôr, lebo ti môže poriadne znepríjemniť život.Zvyšováni statistik
Moderátor: Sadako
Re: Zvyšováni statistik
Zdá sa mi, že vo Fortress budeš mať príležitosť zmeniť presvedčenie. Ale možno to bolo len u mňa keď som bol na hrane.  Radím ti radšej toho šmejda zabi čo najskôr, lebo ti môže poriadne znepríjemniť život.
  Radím ti radšej toho šmejda zabi čo najskôr, lebo ti môže poriadne znepríjemniť život.

Radím ti radšej toho šmejda zabi čo najskôr, lebo ti môže poriadne znepríjemniť život.Re: Zvyšováni statistik
Myslím, že aby se Vhailor přidal do party, není nutné být Lawful, ale jistě to nevím. Jinak, je asi nejlepší Vhailora ukecat, aby zemřel, celkově se z něj dá získat 60k + 90k + 12k XP, i když se k vám nepřipojí do party. Podle mě jsou ostatní členové party užitečnější. Morte jako jediný je jen nezajímavý bojovník, ale bez něj se v závěru nedozvíte dost podstatné informace o Fortress of Regrets.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Když máš odpovídající parametry, tak přijmutím Vhailora do družiny a nakonec včetně jeho demise, získáš cca 420 000 EXP a +3 k STR.Lukfi píše:Jinak, je asi nejlepší Vhailora ukecat, aby zemřel, celkově se z něj dá získat 60k + 90k + 12k XP, i když se k vám nepřipojí do party.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.

Tak na to jsem nepřišel, jak. Možná je potřeba být Fighter?

Zdravím. Jak způsobem mohu získat Dhallovo brko ?

- Rudax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduše - prostě ho ( Dhalla ) rozsekej.tomik píše:Zdravím. Jak způsobem mohu získat Dhallovo brko ?

Jeho jméno také pak bude vyryto na stěnách - u toho obelisku.
http://rudax.txt.cz a http://torment2.txt.cz
http://www.youtube.com/user/RXQ79 - MOJE VIDEA z P.T. a TES4
 FOREVER TOGETHER. MY LOVE ANNAH
http://torment.txt.cz

http://www.youtube.com/user/RXQ79 - MOJE VIDEA z P.T. a TES4
FOREVER TOGETHER. MY LOVE ANNAHhttp://torment.txt.cz
Eh, takže jinak to nejde ? Takhle bych musel, proti svému neutrálnímu přesvědčení, metagejmovat.  

- anticlovek
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
včera když jsem hrál tak se mi stala zajímavá věc... nabral jsem do party Fall-From-Grace a povídal jsem si s ní o mých společnících,.. důkladně jsme prodrbali Morta a řešili jsme co je asi původem zač... pak stačí pokecat s Mortem o tom co je zač a pořádně to z něj vypáčit.... nejenom že se člověk dozví VELMI zajímavé spojení mezi Mortem a Bezejmenným a jejich společnou minulost ale ještě dostane plus nějakou tu permanentní sílu, odolnost a obratnost... bohužel jsem narychlo nějak nepostřehnul kolik ale myslím že po dvou od všech tří atributů :) (sry jestli to je obecně profláklá věc, pro mě včera novinka :))

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jj, je to profláklá věc...
Ale taky pěknej doklad toho, že P:T prostě umí překvapovat...
Jinak - mám pocit, že ty staty se zvýšej Mortovi, ne tobě.

Ale taky pěknej doklad toho, že P:T prostě umí překvapovat...

Jinak - mám pocit, že ty staty se zvýšej Mortovi, ne tobě.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--

- anticlovek
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Cesare: pravda pravda! :) přidá se to Mortovy... já jak jsem byl začtenej a najednou to tam problikllo tak jsem to asi nějak nepobral :D

Tak to já jsem si statistiky zvyšoval trošičku jinak.
Zamknul jsem si do sveho hoteloveho pokoje ostatni cleny skupiny a pak jsem se sám vydal do podzemí v sigilu na červi...Jednu uroven = tak 15 až 30 minut. :D

Zamknul jsem si do sveho hoteloveho pokoje ostatni cleny skupiny a pak jsem se sám vydal do podzemí v sigilu na červi...Jednu uroven = tak 15 až 30 minut. :D
!! BLACK METAL IST KRIEG !!

- PostTrauma
- Sigilan
Neboli 25 červů : ) Ještě lepší jsou přízraky ve Fortress of Regrets, těch stačí 20. Jenže v téhle fázi hry už jsou ty staty stejně málo platné (což mi nezabránilo končit obvykle se všemi na 25) : )

Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.

Tak mne se v te době staty hodily...dohral jsem hru jen za bezejmeného. A on má člověk radost když člověk vidí to namakaný hovado který jen jde vše ničí  

- PostTrauma
- Sigilan
Člověk ani nemá moc na výběr než dohrát jen za Bezejmenného : ) A k tomu stačí mít dobré komunikační schopnosti : )

Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.

Jo a mimochodem jak často se ti červíci obnovují?