Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dobrá nálada
-tak se mi dnes cácorka vrátila ze svého prvního raftu z otevírání moravice v pořádku a spokojená, ani moc koupaná - prý jem do raftu ani moc neteklo;-)
,ja, ja -roste mi z ní šikovné děvče 
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neříká se nechval dne před večerem? 
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- ani ne, doufám
- dnes by si prý měla zkusit kajak, tak uvidíme 
-no, něco na zlepšení nálady je třeba
-no, něco na zlepšení nálady je třeba
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Naprosto souhlasímsevencreature píše:Google mě nepřestává fascinovat - poslední dobou mi přijde, že je přes něj možné získat naprosto cokoliv, na co si člověk vzpomenePokud se to ovšem netýká ČR - to může být občas problém.
Mrtvej elf, dobrej elf :D
Rangers and hampsters everywhere :D
Rangers and hampsters everywhere :D
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jsem sice idiot, ale už mám zase wifi!
A drobná rada pro všechny - pořádně se seznamte se svým notebookem. Ty nejdůležitější spínače mohou být zákeřně nepatrné.
A drobná rada pro všechny - pořádně se seznamte se svým notebookem. Ty nejdůležitější spínače mohou být zákeřně nepatrné.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Ty romantiská duše a nenapravitelný snílku. Ale jo první máj byl prima a a svýho kocoura jsem odvlekl pod jakousi sakuru a bylo vymalováno.
A ta báseň je stejně tak prima.
A ta báseň je stejně tak prima.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Luck is an illusion.
Som vážne zvedavý, kedy sa mi tá moja ilúzia rozsype ako domček z karát... Uspel som na kastingu do seriálu, zbalila ma nádherná kočka, vyzerá to, že začnem fušovať do modelingu, ozvali sa mi kamarátky zo škôlky a snažím sa zorganizovať nejake stretko po tých 15 rokoch(je nás dokopy asi 18)... Keď sa darí, tak sa darí a poslednú dobu mi všetko vychádza... Bolo načase po polroku smoly a nešťastia
Som vážne zvedavý, kedy sa mi tá moja ilúzia rozsype ako domček z karát... Uspel som na kastingu do seriálu, zbalila ma nádherná kočka, vyzerá to, že začnem fušovať do modelingu, ozvali sa mi kamarátky zo škôlky a snažím sa zorganizovať nejake stretko po tých 15 rokoch(je nás dokopy asi 18)... Keď sa darí, tak sa darí a poslednú dobu mi všetko vychádza... Bolo načase po polroku smoly a nešťastia
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Morty: Jsem opilý já, lebo ty trepeš hovadiny?
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Sraz s lidma ze školky? 
Časově to spíše vychází na jesle. Nebo porodnici.Hamster píše:Sraz s lidma ze školky? :eh
Edit: Quote si opět začalo vyskakovat.
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hahaa! Našťastie som čistý... A čo je také divné na obnovení starých kontaktov?
A vedel som, že nech sem napíšem čokoľvek, vyložíte si to po svojom.
Bodkin: kedže som začal chodiť do škôlky už dvoj-trojročný, a zo škôlky som odišiel pred tými +- 12 rokmi a niektorí starší prirodzene predomnou, tak je to číslo v poriadku.
A čo je na tom hovadina?
A vedel som, že nech sem napíšem čokoľvek, vyložíte si to po svojom.
Bodkin: kedže som začal chodiť do škôlky už dvoj-trojročný, a zo škôlky som odišiel pred tými +- 12 rokmi a niektorí starší prirodzene predomnou, tak je to číslo v poriadku.
A čo je na tom hovadina?
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.