Moderátor: sevencreature
Protože hraješ tu verzi s tím patchem - kdybys hrál tu první verzi jako já tak při boji proti třem a více nepřátel - skupinovým stylem - pořád lítaj usekané hlavy všude kolem. Nebo když se ti podaří protivníka omráčit buď úderm mečem nebo znamením aard - tak mu taky můžeš zasadit smrtící úder kdy mu Geralt usekne hlavu (můj obrázek v sekci - co v poslední době hrajete).sevencreature píše:Hmm, nevíte, jak je možné zapnout "sekání hlav"? Resp. je pro to nějaké nastavení ve hře?Přijde mi zvláštní, že když se objeví animace s tím "odřezáváním hlavy" mečem, tak potom tělo na zemi hlavu vesele má dál. Mám pocit, že jsem žádné useknuté končetiny/hlavy ve hře neviděl
No, netvrdím, že mě to nenapadlo, nicméně v popisu patche je zmínka jen o odstraňování usekávání hlav u mutantůRudax píše:Protože hraješ tu verzi s tím patchem
Á to mi taky chvíli trvalo než jsem zjistil že proti té kikimoře nemám šanci - při útěku doporučuji použít ještě Blizard.Sirine píše:-ach jo, zasekla jsem se u kikimůry (královny) - jak na tu potvoru zatrolenou?![]()
[/[uote]
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END