Diablo 2 LoD

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Mort
Sigilan

Re: Diablo 2 LoD

Příspěvek od Mort »

Neviete mi napísať či fungujú batlácke R. recepty aj v single alebo multi v 1.11 b patchi :?:
Rudax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudax »

Diablo 2 - ubohá mlátička - hlavně kvůli té ubohé grafice, nepropracované - náhodně generované prostředí, soubojový systém ..... . Jedinej důvod proč jsem se snažil ve hře rychle postupovat dál - protože jsem byl zvědav na další video.
Prostě ohodně lepší je Dungeon Siege 1 (- Ne 2 - to se už hodně podobá Diablu).
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Rudax píše:Diablo 2 - ubohá mlátička - hlavně kvůli té ubohé grafice, nepropracované - náhodně generované prostředí, soubojový systém... Prostě o hodně lepší je Dungeon Siege 1
Obrázek
Heh, už jsem tenhle smajlík dlouho nepoužil, ale tohle mě vážně dostalo. Nejvíc samozřejmě zmínka o Dungeon Siege - horší pokus o Diablo klon (nebo spíš pokus o hru?) snad ani neexistuje :think:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
majkom
Sigilan

Příspěvek od majkom »

Zdar,

nechce tu niekto na realme rozbehnut postavu, najlepsie viaceri?? ja by som do toho siel:)) ale som noob, bacha na to:))
ak jo, napiste tu a dohodneme sa:))
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

EuScL: Sorceress 86 (Elistria), Paladin 21 (Vinas), Amazon 6 (Thae). Třeba se někdy uvidíme.
Žralok, který štěká, nekouše.
Chinito
Sigilan

Příspěvek od Chinito »

diablo 1 je skvele,hellfire som nehral,nemohol som to zohnat,na 2ke som bol zavisly,ked prisiel datadisk zo zavislaka sa stal maniak...a potom ma to prestalo bavit...nieje to moc rpg...len behate mlatite vsetko okolo a zbierate kamene,runy a prachy...najvecsi zadrhel je to ze predmety padaju pre vsetky postavy okrem vasej...to je dost zle a sadu pozbierate raz za cas :boohoo:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Chinito píše:najvecsi zadrhel je to ze predmety padaju pre vsetky postavy okrem vasej
Fascinující, nejspíš vlastníš nějaku podivnou kopii hry, u sebe jsem tento unikátní jev nějak nezpozoroval :think:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
scorpioo
Sigilan

Příspěvek od scorpioo »

no podla mna je diablo tiez uboha hra.o grafiku sa mi nejdena naza kladam si na nej.neviem preco sa diablo statusuje titulom najlepsie rpg ked to ma od rpg asi tak daleko ako doom3 od taktickej akcie.(uznavam mozno som si teraz vykopal vlastny hrob v tomto fore ale holt je to moj osobny nazor) podla mna je dungeon siege ovela lepsie.do diabla boli pridane rpg prvky len preto aby nezapadlo prachom na smetisku dejin. :salut:
Hrdinovia umierajú,legendy žijú naveky. - BEOWULF
www.kocogel.info
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

scorpioo píše:podla mna je dungeon siege ovela lepsie
Proti tomu nelze nic namítnout. Podle mě je zase Dungeon Siege klasická ukázka herního odpadu, ale každému se líbí něco jiného.
scorpioo píše:do diabla boli pridane rpg prvky len preto aby nezapadlo prachom na smetisku dejin
Dějiny asi nejsou zrovna tvoje silná stránka, což? :wink: Každopádně tuhle citaci můžu doufám někdy někde použít, nemá chybu :lol: :lol: :lol:
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

scorpioo: Jenom se pozastavím nad jednou věcí...tím "dungeon siege" jsi myslel DS1 nebo DS2? Jestli mluvíš o DS2 tak to bych s tebou i celkem souhlasil, DS2 je (podle mě) skvělá a propracovaná hra (na poměry akčních rpg), kterou si většinou zahraju radši než DII, ale jestli myslíš DS1, tak to použité srovnání moc nechápu.. Mluvím konkrétně o tom extrémním množství propracovaných rpg prvků v DS1 (čtyři skilly, tři atributy a úroveň postavy), o duchaplných rozhovorech nemluvě (ty sice přetrvaly i do druhého dílu, ale už to tam není tak hrozné). V podstatě věci co DII vyčítáš jsou u DS1 ještě mnohem horší.. ale jestli jsi myslel DS2 tak to se omlouvám ;-)
scorpioo
Sigilan

Příspěvek od scorpioo »

to 7c: no tak historia je moja silna stranka.je to moj osobny nazor na d2.co citam po roznych forach ohladom rpg hrania tak vsade citam na d2 iba podobne veci aj to ze ten rpg system tam bol pridany vazne len koli tomu aby to hracom nepripadalo ako tuparna. 8-) je to aj moj nazor.ty mas iny a holt nechavam ti ho len prosim ta nevrav ze d2 je lepsie ako ds2 to :naughty:
apropo ten vyrok mozes pouzit 8-)
to AlmSiVi: jasne ze vravym o "dungeon siege 2" jednotku som radcsej ani nehral 8-)
www.kocogel.info
scorpioo
Sigilan

Re:

Příspěvek od scorpioo »

MickTheMage píše:Mna na tom vytaca len jedna vec - ze je to dobra akcna hra, ale nie RPG!!!!! ;-) a bodka. :)
spravny nazor :applause:
www.kocogel.info
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

scorpioo píše:tak vsade citam na d2 iba podobne veci aj to ze ten rpg system tam bol pridany vazne len koli tomu aby to hracom nepripadalo ako tuparna.
Vskutku originální názor. A docela dost omezený (řekl bych debilní, ale nechci nikoho na těch zmíněných fórech urážet - oops :-) ).

Diablo 2 je celé o vytváření a upravování postavy - jejích vlastností a skillů a potom ladění vybavení. No a potom blbnutí s velkým množstvím variant, které systém nabízí. Tupárnu v tom může najít buď tupec nebo člověk, kterého tyhle věci nebaví/nezajímají - ale v tom případě je to obyčejné plivání na věci, kterým nerozumím a nebaví mě/nelíbí se mi. To, že je něco přístupné širokým masám, ještě automaticky neznamená, že to je hloupé :-) Ač je to samozřejmě populární názor (viz rozšířená nenávist vůči Windows).
scorpioo píše:len prosim ta nevrav ze d2 je lepsie ako ds2 to :naughty:
Eh? To je vtip? DS2 nesahá D2LoD ani po kotníky. Ta hra je tak primitivní a tak nudná, až to bolí. Jediné pozitivum je visuální a dalo by se říci i technická stránka. O slovu "replayabilita" autoři bohužel zřejmě neslyšeli.

A je tu ještě jeden významný rozdíl mezi D2 a DS2 - v D2 jsou informace podávané stručně, srozumitelně, nerušivě a rychle. Odpovídá to svižnému tempu hry.

V DS2 jsou to neskutečná kvanta blábolů, které musím neustále odklikávat - ne, nebaví mě číst dokola stokrát provařený stupidní příběh o záchraně světa/království/elfů/princezen/atd. Stejnou vadu ostatně shledávám i v Jade Empire - v akčním RPG tuny naprosto zbytečného textu IMO nemají co pohledávat.

K tomu RPG - no, akční RPG to je.

P.S. Pokus se psát příspěvky jako člověk - další typografické a gramatické exkrementy nemilosrdně mažu. Velké písmeno na začátku věty a správné (nebo alespoň v rámci možností) používání interpunkce snad ještě nikoho nezabilo - opak ale na Sigilu klidně zabít může 8-)
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

sevencreature píše:O slovu "replayabilita" autoři bohužel zřejmě neslyšeli.
No, já osobně nacházím v DS2 dost velkou replayabilitu, především ve zkoušení nových kombinací členů party a tak.. Mě osobně má ta hra co nabídnout i při třetím-čtvrtém hraní, což je na akční rpg dost.. Vlastně ještě spolu s DII jsem další takové ještě nehrál. Ale zase je pravda že když tě ta hra nebavila ani poprvé tak těžko jí asi budeš hrát víckrát :-D
Tumis
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tumis »

Mě se zase a D2 líbí to, že je přehledné, nijak náročné na grafiku a pokud tomu člověk rozumí, tak i moddingu (ale to už k D2 samotnému moc nepatří)
DS2 jsem hrál chvíli, a moc dlouho mě nebavilo, jednak kvůli tomu, že ty Waypointy, dá-li se to tak nazvat, od druhého aktu začínají být nechutně daleko od sebe a také kvůli předmětům, když najdu amulet který má 3 atributy a všechny jsou +2 k armoru, tak mě to vede k zamyšlení, zda je to záměrně, aby to nevypadalo jako D2, nebo jestli to tak odfláknuli. :-)
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“