Samozřejmě to nemyslím smrtelně vážně - asi těžko prosadím, aby "zakázali" co chci zrovna jáGurthfin píše:proc by sa mal slang zakazovat

Eh, zase OT.
Moderátor: sevencreature
Samozřejmě to nemyslím smrtelně vážně - asi těžko prosadím, aby "zakázali" co chci zrovna jáGurthfin píše:proc by sa mal slang zakazovat
hentai je normalne slovo pouzivana v japoncine znamena divny,zvlastny, nenormalny ...- napriklad fraza "kono hentai!" znamena zvrhlik alebo perverzak (nieco ako u nas pojem zachodova misa inac), alebo "kore wa henda (skracene hendawa)." znamena - to je zvlastne.Takze to nie je nejaka pokrivenina, ale cuzdie slovo.jazykové pokřiveniny
Sorry, sem zvyknutý používat internetovú etiketu. Takže budu se snažit a pisat interpunkciu.Používej pokud možno velká písmena na začátcích vět, diakritiku a větnou interpunkci(když už jsem v tom).
"Perverzní(erotické) RPG" takto to prekladám. A to označenie (HTRPG) tam je zámerne. Predsa 12 ročnému decku nedám hrať hru, kde sú erotické scény. Predstav si, že si stiahneš tú hru a má tam len napísané od 18 rokov. Zapneš si ju a vidíš všetko kreslené. Hraješ 8 hodín a nevidíš nič, čo by súhlasilo s nápisom 18 rokov. Tak to dáš hrať svojému 12 ročnému decku, ktoré sa po 10 hodinách preklikávania konečne dostane k erotickým scénam a máš po chlebe. Podľa mňa tam to označenie H je správne. Presne definuje, prečo je tá hra pre dospelých. Ak by tam bolo od 18, tak ma určite nenapadne, že v kreslenej hre sú erotické scény."divné/perverzní taktické RPG"
Proti hlubším vztahům nic nemám, ale v Utawarerumonu jsem je tedy nějak nespatřil... Příběhu ani postavám přítomnost erotických scén nikterak neprospěje a působí to tam jako pěst na oko. Jejich absence by hře vůbec neuškodila - spíš naopak. Ale to je jen můj názorGurthfin píše:Jednoducho som už dospelý, a trochu hlbšie vzťahy s radosťou uvítam.
Tak sleduj i nějaká zajímaváGurthfin píše:A to nehovorím, že sledujem anime, kde sa téma lásky obmedzuje na to, ako pozvať dievča na rande.
Asi jak kde. Ti, které znám já možná neví, co to přesně je, ale očividně jim to nebrání to něco provádětGurthfin píše:Jo a 99% 16 ročných nemá ani poňatie, čo je to dospelosť, a čo to presne sex je
???Gurthfin píše:A vačšina ostatných sú Angličania. (Človek je ako Angličan. Tiež píše Ja s veľkým písmenom.)