A 2 nádherné písničky ze "Suzumija koncertu"

A důležitá poznámka pro sevencreature: NEDÍVEJ SE, nechci Tě mít na svědomí!
Moderátor: sevencreature
No, přiznávám, že seriálům se očividně stupidní premisou se výhýbám (možná jeden z důvodů, proč jsem o P9 nezavadil (pro vysvětlení - předpoklad, že dívčí družstvo na střední škole bude rovnocenným soupeřem chlapeckým týmům mi přijde opravdu hodně hloupý), ale možná mu dám šanci (když ho tak chválíšyenn píše:pravidla středoškolského baseballového svazu připouštějí účast pouze chlapeckých družstev a v neposlední řadě je třeba sehnat minimálně devět schopných dívek, které na hřišti obstojí
Bylo načaseyenn píše:Díky devítce princezen budu sportovním anime věnovat více pozornosti než dosud.
Já viděl pouze jedno a přesvědčen jsem o tom rovněž.yenn píše:Sice jsem z letošního roku viděl zatím jen dvě anime, ale i tak jsem přesvědčen, že Šigofumi bude letos patřit k tomu nejlepšímu. 9/10
Sice jsem Šigofumi neviděl, ale myslím, že nejlepší bude stejně Code Geass R2yenn píše:Sice jsem z letošního roku viděl zatím jen dvě anime, ale i tak jsem přesvědčen, že Šigofumi bude letos patřit k tomu nejlepšímu.