Paint.NET se poprvé spouští dost pomalu
Moderátoři: Sadako, sevencreature

Gnome Commander je dobrý program, neměl bys zobecňovat míru jeho užitečnosti podle sebe.sevencreature píše:Obávaný ve smyslu neužitečný
 Jedna z věcí, která mi v nixu chybí nejvíc je nějaký použitelný souborový manažer. Tím mám na mysli Total Commander a ekvivalenty. I slavný Krusader je v tomhle směru bída.
 Jedna z věcí, která mi v nixu chybí nejvíc je nějaký použitelný souborový manažer. Tím mám na mysli Total Commander a ekvivalenty. I slavný Krusader je v tomhle směru bída.

Vždy se mi osvědčil HTTrack.sevencreature píše:Neznáte někdo nějaký dobrý freeware "off-line browser"? Prostě nějaký program, který dokáže uložit obsah webu na disk, aby šel prohlížet lokálně. Ideálně zadáním cesty na webu a vybráním možností a následným automatickým stažením. Přes proxy se mi s tím nechce patlat

HTTtrack funguje, ale pro moje potřeby je až moc robustní a těžkopádný.
 HTTtrack funguje, ale pro moje potřeby je až moc robustní a těžkopádný.
 Jinak wget je přesně to, co jsem potřeboval (jj, už bych měl zprovoznit nějakou kvalitní VM, abych mohl používat nix zároveň s win). A ne, VirtualBox za kvalitní VM nepovažuji
 Jinak wget je přesně to, co jsem potřeboval (jj, už bych měl zprovoznit nějakou kvalitní VM, abych mohl používat nix zároveň s win). A ne, VirtualBox za kvalitní VM nepovažuji  

Kód: Vybrat vše
wget -r -k -p http://forum.sigil.cz