Otázky & odpovědi
Moderátor: Sadako
Nedostane ich Tradescentný do pevnosti v každom prípade? Sú TNO predsa známi z minulých životov ( teda inakrnácií ). Mám také tušenie, že to bude fungovať takto...
No, nič počkme na Vampiriinu odpoveď...
BTW Koľkokrát si to vlastne prešla?
No, nič počkme na Vampiriinu odpoveď...

BTW Koľkokrát si to vlastne prešla?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak přeci jen někdoDaemon píše:To jsem zkoušel. TO ho oživí.MCZ píše:yenn: A co kdybych Ignuse osvobodil a pak bych jej podle zabil (nechal zabít)?
(tohle ale nejspíše nikdo nezkoušel).

(kdybych byl otravný, řekněte

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na přesvědčení - je-li zákonné bojuješ s Ignuse, je-li chaotické tak s Vhailorem a je naprosto jedno, jestli jsi je zabil, nechal na svém místě...
MCZ: V případě potracení Ignuse v Rubikonu je animace stejná, jako když Ignuse TO oživuje, asi se ta změna bludiště dost těžce přežívá
Yachiko: Asi 10x - 15x. PS:T jsem tu měla velice dlouho a hodně mě bavilo motat se po tom Sigilu a Curstu a vůbec..
MCZ: V případě potracení Ignuse v Rubikonu je animace stejná, jako když Ignuse TO oživuje, asi se ta změna bludiště dost těžce přežívá

Yachiko: Asi 10x - 15x. PS:T jsem tu měla velice dlouho a hodně mě bavilo motat se po tom Sigilu a Curstu a vůbec..

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Cože?Vampiria píše:Záleží na přesvědčení - je-li zákonné bojuješ s Ignuse, je-li chaotické tak s Vhailorem a je naprosto jedno, jestli jsi je zabil, nechal na svém místě...