Jinak fórum teď funguje vůbec nějak podivně (třeba editace vlastních příspěvků

A, ehm, Noir... No, Bee Train (studio) se vyznačuje jednou specialitou - hádám, že víc jak 50% postav, které k smrti nenávidím pochází z jejich produkce

Moderátor: sevencreature
[[/quote]sevencreature píše:Bee Train (studio) se vyznačuje jednou specialitou - hádám, že víc jak 50% postav, které k smrti nenávidím pochází z jejich produkce... Co se kombinace visuální a hudební stránky týče, je to asi nejlepší seriál/dílo, co jsem viděl
AnoAjantis píše:Začal jsem sledovat Noir a beznadějně se zamiloval do Chloe. Ten styl oblékání, ta postava, úžasné vlasy a především HLAS! Ááách, tohle bude láska navěky. (A to nemluvím o tom, že má to nejkrásnější jméno.)![]()
Ajantis píše:Noir - CrowXovy negativní reference budiž mi slušným příslibem.
Přinejmenším o Madlax výhledově uvažuji. Tedy uvažoval jsem před shlédnutím Noir.sevencreature píše:Btw, pokud budeš mít průzkumnickou náladu (a už jsi dlouho nezažil nudu), můžeš se podívat na Madlax a El Cazador de la Bruja...
26, pokud myslíš díly 27-30.CrowX píše:Wolf´s rain - práve koniec je v tomto anime najhorší - resp. vec, ktorá mi vadí je, že proste neguje všetých 25 predchádzajúcich epizód - aspoň z môjho pohľadu. Čo ma dosť naštvalo.