A pro ty co pořad zameškali - v neděli v 16:00 je repríza, tak se koukejte
Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- MCZ
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

Óčko je sice celkem pitomá stanice, nicméně dneska tam byl pořad, který rozhodně stál za shlédnutí 22:00 - Pop almanach - Morcheeba. Lidi, kterým se tahle hudba líbí, by si pořad neměli nechat ujít - ani ne tak kvůli kecům moderátora jako především kvůli klipům (písničkám) Morcheeby. Myslím, že něco z Morcheeby zná snad každý, kdo ještě občas na TV kouká, hit Rome Wasn't Built in a Day použitý v opravdu velkém množství reklam je totiž vskutku nepřehlédnutelný  
 .
 .

- necrotising_
 - Sigilan
 - Kontaktovat uživatele:

http://212.111.15.84:1337
ST na Neverhooda + dalsi veci. Tech Slipknot a CoF si nevsimejte, to tam ma bratr :). Ja mam hudbu na cedeckach, pokud mate zajem o neco konkretniho, muzu to tam docasne nahrat.
Tahle adresa funguje jen, kdyz ji ja sam povolim, takze pokud neco budete chtit, napiste mi PM a pokud budu zrovna online, tak to pro vas pustim.

ST na Neverhooda + dalsi veci. Tech Slipknot a CoF si nevsimejte, to tam ma bratr :). Ja mam hudbu na cedeckach, pokud mate zajem o neco konkretniho, muzu to tam docasne nahrat.
Tahle adresa funguje jen, kdyz ji ja sam povolim, takze pokud neco budete chtit, napiste mi PM a pokud budu zrovna online, tak to pro vas pustim.
- necrotising_
 - Sigilan
 - Kontaktovat uživatele:

- Anthrax
 - Sigilan
 - Kontaktovat uživatele:

Hodně málo je co? Já mám 2 CD a je pravda, že se ty písničky dost krejou.Hamster píše:eéčka sou dobrý, ale jejich problém je, že maj hrozně málo písniček...Na fesťáku to sice uměj docela oživit a člověk se u nich úplně nejvíc pomlátí v kotli, ale doma sem si je nepustil už hodně dlouho...
A na akcích? Paráda, na pogo ideál.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion

Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
- necrotising_
 - Sigilan
 - Kontaktovat uživatele:

- necrotising_
 - Sigilan
 - Kontaktovat uživatele:

A co asi řikám??Anthrax píše:Hodně málo je co? Já mám 2 CD a je pravda, že se ty písničky dost krejou.Hamster píše:eéčka sou dobrý, ale jejich problém je, že maj hrozně málo písniček...Na fesťáku to sice uměj docela oživit a člověk se u nich úplně nejvíc pomlátí v kotli, ale doma sem si je nepustil už hodně dlouho...
A na akcích? Paráda, na pogo ideál.
- Koveras
 - Sigilan
 - Kontaktovat uživatele:

Znám. Drsné jsou poslední dvě "skladby".Slayer píše:Znáte někdo album "Šlágry Boba a Toma"?
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

- Ajantis
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

Včera jsem byl v Lucerna music baru na koncertě -123 minut (kteréžto jsem nikdy předtím neslyšel) a docela příjemně mě překvapily. Jak minuty, tak i samotný LMB, je to tam dost hezké.
Obzvlášť ty improvizační a rychlejší části jejich vystoupení (o solu bubeníka ani nemluvě) byly skvělé :P A ještě jsme nezažil, alby jedna kapela hrála na podiu nonstop víc než 2 a půl hodiny...
prostě za 150,- super večer :P

Obzvlášť ty improvizační a rychlejší části jejich vystoupení (o solu bubeníka ani nemluvě) byly skvělé :P A ještě jsme nezažil, alby jedna kapela hrála na podiu nonstop víc než 2 a půl hodiny...
prostě za 150,- super večer :P