Operation Flashpoint

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

2 drake: thx, příště vyzkouším :-) Jinak nasednout před nimi se mi povedlo hned na poprvé.. Oj to bylo divení, když se ta loď dala do pohybu :lol:
MCZ píše: Jina v téhle se mi podařil docela hrdinský kousek ....(......).... Parádní zážitek jako z amerického válečného megafilmu ;-) .

Tak nějak takhle vypadala ta moje mise :-D Budeš se asi divit (stejně jako já:) ale hodnocení jsem měl asi 4800 pokud se nepletu... Ono jsem tam totiž po tom masakru, když jsem tam zůstal úplně sám - zahrál takového Ramba že ... - no kam se hrabe Stalone :lol:
Ležel jsem na západním svahu údolí kde byl ten scoud. Dole fční T80 ze severu se blížilo BVP a hromada spetz-natzu v lesích a vojáků na place přede mnou. I sebral jsem sniperovi pušku zalezl do křoví a pálil dokud mi nedošli náboje. Poté nějaká ta potyčka s HKčkem (i když to spíš stejně vypadá na MP5 - ale to je detail) kde už mi též docházeli náboje...I splazil jsem se k mrtvolám rusů a napakoval se - rpg, kulomet - and then ''Unleash hell'' :twisted: přesouvajíc se z pod jednoho stromu k druhému postupně jsem zlikvidoval většinu pěchoty. Pak bleskově odrovnal T80 (nejspíš byl poškozen po útoku skupiny zulu, protože na jedno rpg by asi jen tak nešel) a v zápětí i BVP ... a pak úúprkem pryč. No byla to zběsilost, jelikož kolem toho kotle bylo ještě dosti fční techniky....
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Frosty: jeden detail - to s tím napakováním, jak jsi vzal rpg a kulomet - to jsi asi nenesl najednou, ne? Kulomet - pokud vím - zabírá oba zbraňové sloty ;-) .

Myslím, že za ty hrdinské kousky může právě fakt, že jsi obyčejný voják, ne nějaký supersilný sólista v jiných vojenských hrách, ale obyčejný voják, který zásah do hlavy nepřežije a když se pak povede něco vyjímečného, hráč si toho hned všimne :-D .
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

MCZ píše:drake: počkat, ale v té misi hráč neměl velení pokud vím. Je to ta mise, kde se musíš na začátku chopit kulometu ne?
Jj, tam nemáš velení - proto jsem mnohokrát neuposlechl rozkaz, vykašlal se na kulomet, odrazil dvě vlny na pláži, zničil BVP, které vykládalo vojáky a T72 a rychle zpět postřílet paragány, kteří seskočili z vrtulníku nám do zad. Na jednoho vojáka je to vážně dost.
Žralok, který štěká, nekouše.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

MCZ: Tak tak - nenesl, blbě jsem to napsal. Šlo o to, že tam leželi na hromadě asi 4 rusáci, takže zbraně jsem si mohl měnit dle libosti a aktuální potřeby :lol:
S PK či M60 nende samozř. nést i raketomet. Na to jsem přišel teprve mysi předtím :oops: kdež mě to nepěkně vytrestalo s Gastovským (mise s těmi dokumenty) Trochu se to zvrhlo :twisted: a tak jsem ležel v chodbě té vily a kropil venkovní prostor s PKčkem, když tu jsem zaslechl BVP. Metr ode mě ležel raketometčík, tak jsem si to RPG chtěl vzít a pořád mi bylo divný, že mi to nabídne jen vezmi PRG - polož PK...a tak dlouhgo jsem si s tím hrál až mě sejmul nějaký bídák ze křoví :-x :doh:

EDIT:
Jinak s tímhle
MCZ píše: Myslím, že za ty hrdinské kousky může právě fakt, že jsi obyčejný voják, ne nějaký supersilný sólista v jiných vojenských hrách, ale obyčejný voják, který zásah do hlavy nepřežije a když se pak povede něco vyjímečného, hráč si toho hned všimne :-D .
máš naprostou pravdu a je to jedno z velkých + téhle hry...

drake: taky dobrý marast :applause: tam sis teda asi 'prošoupal kanady' ;-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

drake: dost dobrý :-D .
Je fakt, že s tím kulometem je to na začátku těžký. Přijdeš k němu, "nastoupíš" a pak na tebe okamžitě začnou mířit všichni rusáci na pláži; když jsem tuhle misi hrál naposled vyšlo mi to (přežil jsem) až na Xtý pokus :-? .
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Taky jsem si říkal, že tahle mise bude jediný černý puntík ve ztrátách, ale po asi čtyřech hodinách nakonec nebyla :).
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

drake: tak to máš silnější nervy než já ;-) .
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

ofp pocity

Příspěvek od Killdozer »

mam takou teorii, že vlastně vždycky můžeš zabít všechny, aniž oni tebe. ta šance je často velmi malá, ale vždy tu je. proto savenout a pak donekonečna loadovat, jednou se to povest musí. mam takou krásnou vzpomínku. byla to mise podivné setkání(alternativní mise po nedobytí motignacu).asi po dvacáté sem loadnul. byl sem sám. pušku a pás nábojů v kapse... okolo ruské jednotky, o kterých sem ani nevěděl, kde sou. někan za kopec sem vyhodil granát a pak sem jenom utíkal. rychle přes pláň. najednou předemnou asi čtyři rusové. ta!ta!ta!ta!ta! a bylo po nich. rychle k autu. dupl sem na plyn a valil si to přes ostrov směrem k žlutému čtverci na obrazovce. jen sem viděl jak do uralu dělají stopy dávky ze samopalů a okolo vybuchuje země pod saboty(kdyby to byl heat, tak je už dávno po mně. ale naštěstí je AI dycky na sabot) neohlížel sem se. prostě to provalit... povedlo se. pak sem se dostal do takovýho...stavu.... popsal bych to asi jako berserk. chodil sem a zabíjel. rychle a přesně jako nikdy předtím. napoprvé sem udělal asi 15 následujícich misí. nakonec přišel zákys. nikdy sem se ale tak daleko nedostal. bohužel, mé savy byly zničeny při formátování disku o týden později...
to sem to tu zas spamnul, co?
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Killdozer: Proč by tohle měl být spam?

Na tuhle misi si také pamatuji, já to vždycky nějak obcházel přes lesy a volné krajině jsem se kvůli tankům vyhýbal. Když jsem jednou chtěl použít škodovku, kterou jsem tam někde našel, jel jsem asi 3 sekundy a pak se proměnil v plechový osmahnutý brambor ;-) . Tolik k tankům 8-) .
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

//Sorry, jestli tuhle věc už někdo zmiňoval, nebo je všeobecně známá, ale přijde mi to docela vtipný

Já sem snad jednou měl asi 15000 bodů. Bylo to už dávno, takže nevim, jak se ta mise menuje, ale je to se spešlem. Musíš sám vlízt do základny s několika tankama a vtrulníkama a buď tam máš odpálit tanky, nebo to jen vočumět. fakt nevim. Mám pocit, že sem tam poprvý viděl strážní věžičky. Takže sem se tam prosnýkoval a tam 4-5 tanky a 2 hindy. v základně hafec vojáků. Zjistil sem, že do jednoho tanku na kraji se dá nasednout. Jak sem později zjistil, nebyl to bug ale nedomyšlenost, protože jakmile sem skočil ke kanonu a začal kulometem kosit vojáky kolem ohňů, přiběhla ke mě trojice pilotů a velitel s řidičem si přisedli. (střelec ostrouhal.) ten tank pak začal hlídkově jezdit kolem základny, ale jelikož sem ve věži seděl já, tak sem je měl jak na dlani a oni po nás samozřejmě nešli. Když sem hrozně zrakvil všechny tanky, vrtulníky i většinu vojáků, pustil se retreat script, kdy se všichni rusáci, s mojí palbou v zádech, rozeběhli do noci. Nejvtipnější je, že mezi zdrhající patřila i moje "věrná" posádka. Samozřejmě pěkně pěšmo :twisted: . Napálil sem jim raketu do zad a s mým novým tančíkem sem se vydal na výstupní bod. :-D
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Hamster: to už je kultovní mise ;-) . A myslím, že to není nedodělanost, toho by si autoři určitě všimli, protože nasednout můžeš do jakéhokoli neobsazeného tanku (i vrtulníku).
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Hamster: jj, stalo se mi to samé. Poprvé když jsem nasedl, tak mě utloukly MI24, ale podruhé sem taky 'dostal řidiče a velitele' :mrgreen: a začala spanilá jízda :twisted: :lol:

EDIT: jen jsem pak zapoměl, že ho chci před únikovou zónou zničit.. :doh: mohlo být těch bodů ještě více 8-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

To já si celý tank obsluhoval sám - nastavil si dělo do optimální výšky a potom jako řidič zapnul ruční střelbu. Když jsem chtěl sundat třeba helikoptéry, přepnul se do střelce, vzal sabot a :twisted: ... úžasně realistická hra :mrgreen: .
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

MCZ píše:Hamster: to už je kultovní mise ;-) . A myslím, že to není nedodělanost, toho by si autoři určitě všimli, protože nasednout můžeš do jakéhokoli neobsazeného tanku (i vrtulníku).
To si ňák nejsem jistej... já mám pocit, že některý nepohodlný bejvaj zablokovaný.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Hamster píše:
MCZ píše:Hamster: to už je kultovní mise ;-) . A myslím, že to není nedodělanost, toho by si autoři určitě všimli, protože nasednout můžeš do jakéhokoli neobsazeného tanku (i vrtulníku).
To si ňák nejsem jistej... já mám pocit, že některý nepohodlný bejvaj zablokovaný.
Některou techniku nemůžeš ovládat, ale to je jen menšina a spíše jen ze začátku kampaně, takže trvzení vlastně platí od n > n<sub>0</sub>.
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“