Sporty II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Re: Sporty II
Zakat - Sionko se sice snažil, ale potvrdil svou pověst zmatkáře. Navíc dost ztrácí míče, ale nemyslím,že by chyba byla v něm... Výkon byl určitě cele špatný a výsledek je z toho pohledu nezasloužený. Problém byl v tom, že záloha dost ztrácela balony (Galásek, Sionko) a nepodržela míč (Polák, částečně Jarolím), tady se projevilo,že je škoda utopit Plašila na postu jezdce. Ovšem nemalý díl na tom mělo velmi nerovné pískání faulů - odvést desátek domácím je obvyklé, ale Rossetti to přehnal.
Pro příště bych nahradil Poláka Vlčkem a stáhl Plašila do středové trojice. Ale proti Portugalcům to bude ještě těžší boj, jediná pozitivní věc je, že Čechíno má formu:)
Pro příště bych nahradil Poláka Vlčkem a stáhl Plašila do středové trojice. Ale proti Portugalcům to bude ještě těžší boj, jediná pozitivní věc je, že Čechíno má formu:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Souhlas s nulovou zálohou, ale s tím Sionkem bych to tak zle neviděl - sice bych ho chválil ve smyslu "mezi slepými jednooký králem", ale co - nebýt toho gólu, tak akce, které nějakým způsobem načínala pravá strana Grygera/Sionko, byly asi to jediné, co se tam z naší strany dělo... Dobré tři body, ale chlapci si asi spletli zápas - takový scénář bych čekal třeba s Portugalskem - tj. náhodný gól, Čechovo předvedení, držení těsného náskoku zuby nehty - ne tak proti Švýcarům
Z jiného soudku - zítra další pokračování antukové ságy Federer - Nadal. Experti letos tvrdí, že Federer má největší šanci Nadala porazit, já si myslím pravý opak
Každý zápas je jiný, ale to, co předvedl Nadal proti Djokovičovi, na to by Federer nestačil - ne při svých momentálních výkonech, kdy od roku na jeho kontě za zápas přibývají nevynucené chyby. Zatímco Nadal prakticky nechybuje - vysoké míče přes síť, fyzička, hraní od základní čáry, vytlačování soupeře topspinem... on holt ani nemá jak chybovat, když hraje to své. Navíc rok od roku zlepšuje servis a vnáší do hry přece jen už nějakou pestrost a ofenzivu. Jsem zvědavej, s čím na něj Federer zítra vyrukuje, těšim se na to jak malej Jarda 

Z jiného soudku - zítra další pokračování antukové ságy Federer - Nadal. Experti letos tvrdí, že Federer má největší šanci Nadala porazit, já si myslím pravý opak

- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No co, aspoň snaha se cení, při té bídě
Problém byl v celé záloze, když Sionkovi s Kollerem nikdo nepomůže, nikdo nenabíhá, prostě nepodpoří útok, ono se to pak pěkně blbě hraje...
Portugalci zdolali Turky zaslouženě 2:0 a myslím si, že nás porazí. Dost možná si to rozdáme s Tureckem o postup, možná na dálku se Švýcary. Ale to jsou jen spekulace...

Portugalci zdolali Turky zaslouženě 2:0 a myslím si, že nás porazí. Dost možná si to rozdáme s Tureckem o postup, možná na dálku se Švýcary. Ale to jsou jen spekulace...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Tak ona ale záloha ani neměla čas něco hrát, když Sionko neudržel balon a Galásek je vysloveně ztrácel. A ze zálohy Sionko určitě nevyčníval. Asi byl nejaktivnější, ale to je tak nějak málo, kdyby pískali férově zákroky na Jarolíma, tak to taky vypadalo jinak... Ale každopádně Záloze něco chybí:/
příště bych to zkusil takto:
Čech-Grygera,Ujfaluši,Rozehnal,Jankulovski-Jarolím,Galásek, Plašil-Vlček,Sionko-Koller
obranu bych nechal stejnou, ať se alespoň trochu sehraje, v záloze se mi zdál nejslabší Polák, tak bych stáhl do středu Plašila a na jeho místo poslal Sionka s Vlčkem, kteří by si na pozici jezdců prohazovali strany;)
příště bych to zkusil takto:
Čech-Grygera,Ujfaluši,Rozehnal,Jankulovski-Jarolím,Galásek, Plašil-Vlček,Sionko-Koller
obranu bych nechal stejnou, ať se alespoň trochu sehraje, v záloze se mi zdál nejslabší Polák, tak bych stáhl do středu Plašila a na jeho místo poslal Sionka s Vlčkem, kteří by si na pozici jezdců prohazovali strany;)
Prognóza mi (bohužel - přeju to každoročně FedereroviVlasák píše:Z jiného soudku - zítra další pokračování antukové ságy Federer - Nadal. Experti letos tvrdí, že Federer má největší šanci Nadala porazit, já si myslím pravý opakKaždý zápas je jiný, ale to, co předvedl Nadal proti Djokovičovi, na to by Federer nestačil - ne při svých momentálních výkonech, kdy od roku na jeho kontě za zápas přibývají nevynucené chyby. Zatímco Nadal prakticky nechybuje - vysoké míče přes síť, fyzička, hraní od základní čáry, vytlačování soupeře topspinem... on holt ani nemá jak chybovat, když hraje to své. Navíc rok od roku zlepšuje servis a vnáší do hry přece jen už nějakou pestrost a ofenzivu. Jsem zvědavej, s čím na něj Federer zítra vyrukuje, těšim se na to jak malej Jarda

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Blažek se vrací do Sparty
Doufal jsem v řešení brankářské otázky, ale měl jsem na mysli trochu JINÉ řešení.
A zajímavý rozhovor se Zdeňkem Zemanem.
Doufal jsem v řešení brankářské otázky, ale měl jsem na mysli trochu JINÉ řešení.

A zajímavý rozhovor se Zdeňkem Zemanem.
Ach jo.... tak sice jsme hráli na pohled lépe, ale dostali jsme výprask...:(
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vallun píše:Ach jo.... tak sice jsme hráli na pohled lépe, ale dostali jsme výprask...:(
-no, třeba to s turkama půjde...

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Ajantis: no, teď tam vidím penalty - to je dost zvláštní, ty jsem v té dnešní množině kritérií uveřejněné v novinách neviděl teda vůbec
O čem to svědčí? Amatérismus uefy, nebo našich médií? 
Dnešní výkon byl lepší, ale zas kdovíjaké terno to není - bylo by, kdybychom docela dobře hráli nejen v prvním poločase. Ten druhý byl v podstatě od začátku koledováním o gól. Docela mě taky překvapila nabuzenost našich hráčů a snaha o presink, to bylo dobré. Akorát bychom příště protihráčům nemuseli šlapat na ruce a cpát lokty do obličejů
Nad výkonem Baroše by se dalo polemizovat. Osobně si myslím, že předvedl po delší době v reprezentaci lepší výkon (a když se to vezme kolem a kolem, tak asi nejen v reprezentaci
). Nicméně - v tomto zápase mu k zakončení šance několikrát "chyběl krok". Zajímavé je, že tenhle chybějící krok, případně nic moc reakce na odražený míč, se u Baroše objevuje takřka v každém zápase, co jsem ho v repre za poslední dobu viděl. Takže o smůle už se tady skoro nedá mluvit. Může chybět herní praxe, anebo cit pro zakončení a místo nesouvisí s tím, že hráč v klubu vysedává na lavičce?

Dnešní výkon byl lepší, ale zas kdovíjaké terno to není - bylo by, kdybychom docela dobře hráli nejen v prvním poločase. Ten druhý byl v podstatě od začátku koledováním o gól. Docela mě taky překvapila nabuzenost našich hráčů a snaha o presink, to bylo dobré. Akorát bychom příště protihráčům nemuseli šlapat na ruce a cpát lokty do obličejů

Nad výkonem Baroše by se dalo polemizovat. Osobně si myslím, že předvedl po delší době v reprezentaci lepší výkon (a když se to vezme kolem a kolem, tak asi nejen v reprezentaci

Tak dle oficiálních pravidel orpavdu rozhoduje koeficient zemí, který máme lepší. Bude-li to nakonec jinak, jedná se o účelovou novelizaci pravidel...
K zápasu s Portugalskem - výkon možná pohlednější, lepší nikoliv. Trochu problém je,že dle pravidel dali /Portugalci dva neplatné góly - první po faulu na brankáře a třetí za jasného offsidu...
Baroš se snažil a překvapivě splnil část svých povinností, ale hlavně ve vápně byla příliš znát absence herní praxe.
Čech - 3 - Za žádný gól sice vyloženě nemohl, ale tři branky si lepší hodnocení nezaslouží, navíc při tom druhém měl udělat víc.
Grygera - 3 - Těžko lépe hodnotit obranu, která vyhořela, navíc ani dořpedu toho nebylo tolik, kolik mohlo.
Ujfaluši - 3- - Před druhým gólem totálně propadl, jinak se snažil, ale nic extra nepřidal.
Rozehnal - 4 - Slabý, nervozní výkon, svou největší chybu sice napravil, ale jinak špatenka.
Jankulvoski - 2- - Jako Grygera, ale trochu lepší dopředu, nicméně od Hráče roku 07 se očkává ještě více.
Sionko - 2 - Dal gól, což se cení, snažil se a dřel, přesto ztrácel míče a některé stiuace před vápnem neřešil ideálně.
Gelásek - 4 - Jako defenzivní štít selhal. Dva góly šly přes něj, dopředu tentokráte vůbec nic.
Polák - Zlepšil pohyb a aktivitu, přesto se nedostal ke své jedovaté střele a dozadu působil nejistě.
Matějovský - 4- - Nejhorším hráčem je spíš pro dva zybtečné unfair zákroky, za každý z nich mohl a měl jít ven, jinak nevýrazný, nenápadný. Doazdu horší než Jarolím a dopředu stejné nic...Tolik toho neodběhá.
Plašil - 2 - Zvláště po přesunutí do středu hřiště ožil, byl aktivní, technicky stačil Portugalcum, akorát si neměl s kým balon dát. Dřel dopředu i dozadu. Předvedl rychlost.
Baroš - 3 - Snažil se, bojoval, ale plnil spíš roli napadajícího hráče, i když dokázal podržet míč a posunout jej dopředu, konečně i obešel protihráče, v zakončení se projevila absence herní praxe a nesehranost se Sionkem:(
Vlček - 3 - Snažil se, běhal, ale v závěru zápasu se více bránilo na obou stranách, poslal jeden excelenntí centr, ale jinak nevýrazný.
K zápasu s Portugalskem - výkon možná pohlednější, lepší nikoliv. Trochu problém je,že dle pravidel dali /Portugalci dva neplatné góly - první po faulu na brankáře a třetí za jasného offsidu...
Baroš se snažil a překvapivě splnil část svých povinností, ale hlavně ve vápně byla příliš znát absence herní praxe.
Čech - 3 - Za žádný gól sice vyloženě nemohl, ale tři branky si lepší hodnocení nezaslouží, navíc při tom druhém měl udělat víc.
Grygera - 3 - Těžko lépe hodnotit obranu, která vyhořela, navíc ani dořpedu toho nebylo tolik, kolik mohlo.
Ujfaluši - 3- - Před druhým gólem totálně propadl, jinak se snažil, ale nic extra nepřidal.
Rozehnal - 4 - Slabý, nervozní výkon, svou největší chybu sice napravil, ale jinak špatenka.
Jankulvoski - 2- - Jako Grygera, ale trochu lepší dopředu, nicméně od Hráče roku 07 se očkává ještě více.
Sionko - 2 - Dal gól, což se cení, snažil se a dřel, přesto ztrácel míče a některé stiuace před vápnem neřešil ideálně.
Gelásek - 4 - Jako defenzivní štít selhal. Dva góly šly přes něj, dopředu tentokráte vůbec nic.
Polák - Zlepšil pohyb a aktivitu, přesto se nedostal ke své jedovaté střele a dozadu působil nejistě.
Matějovský - 4- - Nejhorším hráčem je spíš pro dva zybtečné unfair zákroky, za každý z nich mohl a měl jít ven, jinak nevýrazný, nenápadný. Doazdu horší než Jarolím a dopředu stejné nic...Tolik toho neodběhá.
Plašil - 2 - Zvláště po přesunutí do středu hřiště ožil, byl aktivní, technicky stačil Portugalcum, akorát si neměl s kým balon dát. Dřel dopředu i dozadu. Předvedl rychlost.
Baroš - 3 - Snažil se, bojoval, ale plnil spíš roli napadajícího hráče, i když dokázal podržet míč a posunout jej dopředu, konečně i obešel protihráče, v zakončení se projevila absence herní praxe a nesehranost se Sionkem:(
Vlček - 3 - Snažil se, běhal, ale v závěru zápasu se více bránilo na obou stranách, poslal jeden excelenntí centr, ale jinak nevýrazný.