MCZ: V podstatě nejsou nutné žádné další programy, než ty, které nabízí každý skoro každý současný operační systém při instalaci

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Jo, můžu doporučit, požívám to na synchronizaci záložek už asi rok a zatim sem s tim neměl žádný problém.Vlasák píše:...Zdá se, že to tam leží někdy od roku 2006, ale dosud jsem neslyšel, že by to někdo používal. Má s tím někdo zkušenost?
To já jsem teda v beta fázích problémy občas měl. Občas mi to načetlo starší verzi speed dial linků a záložek... uvidíme jak se to bude chovat ve finále. Naopak jsem nezaregistroval problémy v zobrazování kromě jednoho při instalaci opery do defaultního umístění (a to mi dělá se všemi verzemi a je to zřejmě nějaký lokální problém).Ralen píše:Jo, můžu doporučit, požívám to na synchronizaci záložek už asi rok a zatim sem s tim neměl žádný problém.
[[/quote]Alnag píše:Naopak jsem nezaregistroval problémy v zobrazování kromě jednoho při instalaci opery do defaultního umístění (a to mi dělá se všemi verzemi a je to zřejmě nějaký lokální problém).