Což o to, já mám taky léto rád,ale když se člověk vrací busem domů ze školy, venku 30 stupňů a autobus narvanej, tak to není zrovna med
"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
Cože !!!
Já nesnáším léto - ty zatracený vedra - to je přece naprosto příšerný - jsem rád když je zataženo (k tomu by ještě mohlo pršet) a vekovní teploty do 20 s. C.
Kvůli těm vedrům téměř vůbec nemůžu hrát hry na PC - PC i já bych se úplně uškvařil i se spuštěnou ventilací.
Aj keď mám doma príjemný chládok, ale vonku vyjsť musím aspoň na čas. Práve teraz odchádzam do školy a som zvedavý aké počasie bude poobede. Určite cez 30 a asi vynechám 15 minút električkou a pôjdem to radšej pešo
V takejto horúčave sa naozaj vyplatí len ležať s mladou niekde v tieni a relaxovať
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Neferit sr. Zadarmo ne, mě jakožto studenta stojí cesta Kájovo Vary-Nejdek 18,- Kč Ale tu masáž bych si klidně i odpustil a blízký kontakt se spoluobčany (pokud se nejedná o nějakou vysoce krásnou dívčinu) taky není to pravé ořechové.
Ajantis: 4 hodiny to doopravdy nemám, ale ta třičtvrtěhodinka mi bohatě stačí (zvláště když jedu s řidičem, který má sice zapnutý větrák u sebe, kdežto cestujícím v tom vedru nechává zapnuté topení -to se mi doopravdy stalo)
"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
Neviem, či to tu niekto už spomínal, ale treba sa na to pozerať zo svetlejšej stránky. Cez leto mám kopec iných aktivít ako PC a v neposlednom rade, baby, dievčatá, slečny, ženy chodia vééééééľmi príjemne oblečené . LESS IS MORE !!!
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Neferit Sr. píše:Jejku to jsou fešný kočky. Kde jsi na ně narazil?
Žeby foto z rodinného alba?
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...