Chyby, problémy a jejich řešení
- SleepingShaman
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyby, problémy a jejich řešení
-mody nemám
-instalace BGII - BG ToB - čeština (tiscali.cz) - nastane chyba - patch BGII-ThroneofBhaal_Patch_26498_ENGLISH - chyba trvá - patch BGII-SoA 23037 English - chyba trvá -forum sigil
- ar0900.WED a ar0900n.WED . Dále je tu několik dalších souborů co mají jiné číslo, ale předponu "ar" mají. Příponu .WED má už jen soubor ar02800.WED
-instalace BGII - BG ToB - čeština (tiscali.cz) - nastane chyba - patch BGII-ThroneofBhaal_Patch_26498_ENGLISH - chyba trvá - patch BGII-SoA 23037 English - chyba trvá -forum sigil
- ar0900.WED a ar0900n.WED . Dále je tu několik dalších souborů co mají jiné číslo, ale předponu "ar" mají. Příponu .WED má už jen soubor ar02800.WED
Když něco chceš, udělej si to sám. Nebo si najmi Minsca, Jaheiru, Edwina,...
Cau. Mam nějaký problémy a byl bych rád, kdybych dostal nějaký odpovědi a rád bych zjistil aspon, jestli se to stavalo i nekomu jinymu. Hádám, že si koupim originaly a a reinstnu...
-Nainstaloval jsem všechno co se dalo z 6ti CD BG1 a TotSC, na to nejnovější češtinu z roku 2002 a harder patch, ale zkoušel jsem přeinstalovat několikrát, takže různé kombinace a problem zustal-chyba ve stažené verzi BG-warez, ikdyž to vypadalo jako perfektní kompilace. A potom mam ještě nějaký nevyřešený otázky a nevim, kam jinak to napsat, tak se omlouvam za OT...
1) Lezu do stok a chce to po mně 5. CD. když amountnu všechny, tak prostě modra obrazovka
2) Když du do budovy Železnyho trunu, tak to samy, jenom s 4. CD.
3) Když si nechám zadat quest od Eltana s Železnym trunem, tak dočista zmizí Scar, stejně jako když mě za Eltanem Scar dovede.
btw:
4) Vyskytuje se mi ve hře hodně nespecifikovanejch itemů s chybama všech druhů-Tomu moh pomoct Harder Patch
5) Neobjeví se Yago at delam co delam
6) Nemoh jsem najit jak mrtvolu nad barákem Tenyi tak Carbose a Shanka, i když je možné, že jsou mimo Baldurovu Bránu (Mračné vrchy-dřevorubci?)
7) V katakombách sem nepotkal obr-mága
8) Zajímalo by mě, jak je to s řešením questu od Kaggaina
...P.S: Omlouvam se za nepříjemnou formulaci.
...P.P.S: Nevíte proč zmizely 2 nejlepší weby o BG (Hansi-mapy a ten starej perfektní a téměř všeobsahující)
-Nainstaloval jsem všechno co se dalo z 6ti CD BG1 a TotSC, na to nejnovější češtinu z roku 2002 a harder patch, ale zkoušel jsem přeinstalovat několikrát, takže různé kombinace a problem zustal-chyba ve stažené verzi BG-warez, ikdyž to vypadalo jako perfektní kompilace. A potom mam ještě nějaký nevyřešený otázky a nevim, kam jinak to napsat, tak se omlouvam za OT...
1) Lezu do stok a chce to po mně 5. CD. když amountnu všechny, tak prostě modra obrazovka
2) Když du do budovy Železnyho trunu, tak to samy, jenom s 4. CD.
3) Když si nechám zadat quest od Eltana s Železnym trunem, tak dočista zmizí Scar, stejně jako když mě za Eltanem Scar dovede.
btw:
4) Vyskytuje se mi ve hře hodně nespecifikovanejch itemů s chybama všech druhů-Tomu moh pomoct Harder Patch
5) Neobjeví se Yago at delam co delam
6) Nemoh jsem najit jak mrtvolu nad barákem Tenyi tak Carbose a Shanka, i když je možné, že jsou mimo Baldurovu Bránu (Mračné vrchy-dřevorubci?)
7) V katakombách sem nepotkal obr-mága
8) Zajímalo by mě, jak je to s řešením questu od Kaggaina
...P.S: Omlouvam se za nepříjemnou formulaci.
...P.P.S: Nevíte proč zmizely 2 nejlepší weby o BG (Hansi-mapy a ten starej perfektní a téměř všeobsahující)
1-7) Zkus plnou instalaci. Pokud si ji zkoušel, tak máš poškozenou verzi (což tě asi nepřekvapí).
8) Doveď ho k té přepadené karavaně nad Beregostem. V případě modu BG1 NPC project je to trošku delší.
Ehm, vždycky jsme bojovali s Euroasií. O'Brien je na cestě.
8) Doveď ho k té přepadené karavaně nad Beregostem. V případě modu BG1 NPC project je to trošku delší.

Tak uz to vyresilo stazeni TOS verze 5521a Yaga sem nasel uplne dole heh. Jinak by me jeste zajmalo jak to je s kupeckym svazem-furt se do nej nemuzu dostat ale vzpominam na nej z minulejch her a ted sem cet ze se tam da dostat v 5aty kapitole...(ikdyz je tam ten absolutni nenormalni zamek porad) a taky nemuzu splnit quest se stokama-scar ignoruje ze sem je prosel, zabil ogra a prines prsteny jesli to muzu resit taky konzoli? A potom porad nemuzu zjistit jak to je s Lothanderem. Nenasel sem ho uprostred BG ci v nakym stanu ani v Inf.Exp.
Kupecký svaz bude přístupný pouze pokud pomůžeš Aldethovi proti druidům (první oblast Zahaleného lesa).
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Mám menší problém - spíš tři problémy s Vlkodlačím ostrovem v TuTu. Když se pokusím promluvit s některými NPC, hra mi spadne. Konkrétně se jedná o Farthing (holčička, která chce panenku), Palina (jeden z těch vlkodlaků nahoře) a Krylu (ženskou u chatky Dradeela). Hra se u nich pokaždé odporoučí bez rozloučení.
Další problém je Dradeel - vzal jsem jeho quest, vykosil Balduranovu loď a nic. Dradeel mi nemá co říct. Už předtím s ním byl problém, že mi nedal svůj amulet, který jsem si poté ukradl. Nemůže to být tím?
A poslední problém je Evalt. S tím promluvit jde, ale jeho dialog je divnej, vlastně je to jedno slovo - Nepříjemnosti. Dál neřekne nic a nijak na to nejde odpovědět.
Všechny patche a fixy udávané v návodu na instalaci TuTu na BG, BGII i TuTu mám
EDIT: Přidávám problém č.4... Maralee si ode mne nechce vzít svoje dítě, které jsem zachránil od vlkodlaků, pořád plká, že jsem její jediná nadějě
Další problém je Dradeel - vzal jsem jeho quest, vykosil Balduranovu loď a nic. Dradeel mi nemá co říct. Už předtím s ním byl problém, že mi nedal svůj amulet, který jsem si poté ukradl. Nemůže to být tím?
A poslední problém je Evalt. S tím promluvit jde, ale jeho dialog je divnej, vlastně je to jedno slovo - Nepříjemnosti. Dál neřekne nic a nijak na to nejde odpovědět.
Všechny patche a fixy udávané v návodu na instalaci TuTu na BG, BGII i TuTu mám

EDIT: Přidávám problém č.4... Maralee si ode mne nechce vzít svoje dítě, které jsem zachránil od vlkodlaků, pořád plká, že jsem její jediná nadějě

caute poprosil by som o pomoc skusenych hracov: hram bg2 s programom easy of use kvoli viacerym romancam naraz dal som si instalovat vsetky sucasti omylom potom som ich instaloval po jednej.. problem je v tom ze mam velmi kratke animacie s irenicom a trepe tam same hluposti su skratene aj ked dam v polozke skratit sny a animacie uninstal stale sa tym nic neriesi.. ani neviem ci co s tym suvisi... nemali ste s tym niekto podobny problem.velmi by ste mi pomohli dik moc. nie som si isty ci by mi pomohol unistal skor si myslim ze nie.
Ve složce hry je soubor Weidu.log, tam je vypsán seznam nainstalovaných modů. Podívej, se jestli se "Faster Chapter 1&2 Cut-Scenes & Dreams" skutečně odinstalovala.
A pro příště doporučuji používat místo EoU raději BG2 Tweak Pack - http://www.gibberlings3.net/bg2tweaks/index.php
A pro příště doporučuji používat místo EoU raději BG2 Tweak Pack - http://www.gibberlings3.net/bg2tweaks/index.php
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
cau. rad bych se zeptal na to, co bych moh udelat pro to, abych se dostal do kupeckyho svazu resp. zpristupnil si ten quest. zkousel sem vyuzit hesel z inf. explorelu u Aldetha s tim set global a zkusil sem i set globalGT se zabitim druidu ale vdycky Aldeth keryho sem vyvolal se ke me nechce mit. radsi si asi necham poradit presnej spravnej postup co mam vsechno zakonzolovat jesli to de. diky
ahoj stala se mi jedna chyba v tom elfím městě jak mam sejmout toho draka co má ten pohár tak dyž sem to hrál teďka tak místo draka tam byl nižší pán démonů ale mluvil se mnou stejně jako ten drak a dyž sem ho po docela těžkym boji konečně porazil tak v pozůstatcích byl ten pohár i ty věci co mívá ten drak nevíte někdo čim to bylo způsobeno?
nikdy předtim mi to tohle neudělalo....

Kupecký svaz sem dodal, ale s Aldethem sem nemluvil vubc zabil sem ho totiz v tom lese a rad bych dostal 2. šanci kdyby to šlo. Potom at delam co delam tak Scar mi neuzna dodelany stoky a rekne ze tam nekoho posle a ja bych to rad dodal se vsim vsudy ted od zacatku stok. Takze bych byl moc vdecnej za nejaky ty cheaty do konzole na tyhle veci kdyby ste mi mohli pomoct. A potom nakonec zase podobna chyba-islanne neuzna ze sem zabil Demonickyho rytiře a m luvi furt stejne a navic je "rozbity" zrcadlo-muzu si jim jedine vyvolat nepratele. To me zaskocilo a nevim jak to ma bejt...mohli byste mi to pls osvetlit? Mimochodem taky se vam nezasekli zkusenosti? Ja nvm cim tj, ale mam i 11tej level. nvm v cem sem moh nainstalovat nakej odebirac limitu a presto...
- Katie
- Sigilan
- Bydliště: Close to you... lurking in the shadows... watching your every move
- Kontaktovat uživatele:
cicin: Mas nainstalovany nejaky mod, ktery nahrazuje draka, napada me treba Kiara & Zaiya.
katie: jo to vskutku mam ale že to nahrazovalao draka sem ani nepostřeh
nevadí no...

Potřeboval bych drobnou pomoc.
Mám zakoupený nový PC ( stál mě 38 tisíc a chtěl jsem mít vše nej ) a BG 2 mi na něm
trochu blbne. U 90 % předmětů se zobrazuje černé pozadí, stejně tak u míst na vybavení.
Navíc někdy nejde slyšet mluvení postav.
Nevíte někdo čím by to mohlo být ?
Mám zakoupený nový PC ( stál mě 38 tisíc a chtěl jsem mít vše nej ) a BG 2 mi na něm
trochu blbne. U 90 % předmětů se zobrazuje černé pozadí, stejně tak u míst na vybavení.
Navíc někdy nejde slyšet mluvení postav.
Nevíte někdo čím by to mohlo být ?
Počítačem za 38 tisíc?
Mluvení - vypni prostorový zvuk v nastavení
Mluvení - vypni prostorový zvuk v nastavení
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END