Moderátor: sevencreature
Myslím si, že je to tak, jak píšeš. Ani já nepovažuji FFX za příliš obtížnou hru, ale boje mě natolik nebavily, že jsem se jim pokud možno vyhýbal a v důsledku toho měl málo XP, špatné předměty atp., a připočtu-li k tomu i jistou nezkušenost s herním systémem, nebyla ta hra úplně snadná. Problém tedy nevidím v samotné obtížnosti, jako spíš v nezáživnosti a množství soubojů, které bych musel absolvovat, aby pro mě byly souboje snazší. Ilustrací budiž, že když jsem se u finálního souboje podíval do nějakého návodu, abych zjistil, kolik bossů na mě ještě vyskočí, bylo tam napsáno, že by každá má postava měla mít touto doboru 8 - 10 tisíc HP. No a některé mé neměly ani 3000 a nejvíc měl Tidus 4200.CrowX píše:Tvoja skúsenosť mi veľmi pripomína moje prvé stretnutie s FF VIII - nebol som ešte dosť ostrieľaný v štýle j-RPG takže som dostával dosť na-frak, nenašiel som xyz dôležitých vecí, nemal upgrady, G.F. atď...
Bylo to v jednom kole a způsobila to ta ježkoidní koule na Calm Lands. "Příslušné brnění" jsem neměl proti velké části různých útoků - prostě jsem na něj neměl paníze / ingredience / štěstí na nalezení. A stejně jsem těm brněním příliš nerozuměl, i přes "stoneward" jsem byl zkamenělý co chvíli.Nanaki píše:Jak jsi psal, zmatenost na všechny, jak se ti to povedlo ?
Do těch pěti hodin počítám dobu, kterou jsem strávil zabíjením nepřátel, abych měl těch cca 260 000, které požadoval za své služby. Tento čas bych v opačném případě strávil rozhodně příjemněji.Nanaki píše:Stejně tak by mě zajímalo, co přesně jsi dělal pět hodin v Cave of Stolen Fayth ?
"Shodou náhod" jsem přesně tohle čekal. Abych získal Jodžimba, strávil jsem 5 hodin fakticky narážením hlavou do zdi, na zaplacení jeho útoku padla také pořádná porce času a ve výsledku jsem pak použil zcela legálně dostupný a hrou nabízený prostředek v boji, který bych jinak nezvládl. Jestli je tohle podle tebe cheat, mohu říct jediné: Běž do ... .Nanaki píše:Ano, Zanmato, které zabije všechno. Což už je tak trochu cheat...![]()
Když jsem hrál BG2 poprvé, žádný Shield of Balduran v ní nebyl. Hráč si jej může koupit až po instalaci jakéhosi patche nebo (co jsem slyšel) po instalaci ToB, což už je ovšem další produkt, nikoli původní hra. Tudíž je diskutabilní, jestli je Shield of Balduran skutečně legitimní prostředek pro boje v původní BG2, když jej původní BG2 neobsahuje.Nanaki píše:Je to podobný případ, jako třeba Shield of Balduran a Cloak of Mirroring v BGII. Také se spoustě lidí nelíbí s tím, že zbytečně zjednodušují hru.
Na základě téhle tvé zmínky jsem si přečetl pár recenzí, ty mě zaujaly a tak jsem si Personu 3 koupil.sevencreature píše:Btw, když už máš PS2, zaregistroval jsi Shin Megami Tensei: Persona 3? Podle ohlasů se zdá být dobrá a zajímavá.