co zas az tak nevadi, nakolko su v hre kuzla, ktore zbroj nahradia...kym sa nedostane k tej elfskej...yenn píše:Může nosit jakoukoli, ale v žádné (s výjimkou té elfí) nemůže kouzlit.MCZ píše:Carlos: nemá ale F/M nějaká omezení k nošené zbroji?
Povolání (true class, dualclass, multiclass)
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Re: BG2: které bojové povolání?
Když už F/M, tak doporučuji lehce poupravit na kensayi/M;) Pak sice nelze brnění a střelné zbraně, ale díky Robe of Vecna a pod se z toho dá udělat velmi nadstandardní válec;)
Pokud by Ti šlo o klasického tanka, tak bych zvážil i F/C či F/D;)
Pokud by Ti šlo o klasického tanka, tak bych zvážil i F/C či F/D;)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Však jsem mu radil, aby šel co nejdřív do Podtemna, aby měl tu elfí zbroj daleko dříve, pak už z něj bude tank. Pokud bude mága specializovat na podpůrná kouzla (a z útočných jen ta ultimátní a vyvolávací).
Vallun: F/D mi nepřijde jako příliš dobrá kombinace, přece jenom se fighterovi vyplatí spíše kněžská kouzla než druidská (jasně je tam rozdíl jen pár kouzel, ale když už, tak už ).
Vallun: F/D mi nepřijde jako příliš dobrá kombinace, přece jenom se fighterovi vyplatí spíše kněžská kouzla než druidská (jasně je tam rozdíl jen pár kouzel, ale když už, tak už ).
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
"That's what I call rough love."
Carlos - no, já soudím dle Jaheiry a to rozhodně není slabá postava;) Navíc jde o to, že druid není limitován jen na tupé zbraně;)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Co pořád máte s tou elfí zbrojí? Vždyť je úplně na nic - možná tak pro nějakého barda Ultimátní zbroj ve hře je Robe of Archimagi - nic ostatního se jí neblíží (pokud tedy nestojí člověk o to rychlejší sesílání s Robe of Vecna) - dostupná ovšem pouze pro kombinace mága a zloděje.Carlos píše:MCZ: Však jsem mu radil, aby šel co nejdřív do Podtemna, aby měl tu elfí zbroj
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
[[/quote]Vysvětlíš, prosím?Robe of Archimagi - nic ostatního se jí neblíží - dostupná ovšem pouze pro kombinace mága a zloděje.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vallun: Přidává něco MR, saving throws bonus a rozumnou hranici AC. A především s ní můžeš nosit Ring of Protection +2 (a posléze +3) - tj. je brána jako nemagická zbroj.
Když k tomu připočteš bonus k AC, který má kensai (jeho hlavní nenápadná výhoda, kupodivu ), vyjde ti nejlepší zbroj i tak.
Když k tomu připočteš bonus k AC, který má kensai (jeho hlavní nenápadná výhoda, kupodivu ), vyjde ti nejlepší zbroj i tak.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
7c - aha díky, já hraju s tím modem, který odstraňuje (pro men nesmyslné) pravidlo ohledně kombinace brnění a prstenů...:)
a proč jen mág/zloděj? tipuji kvůli Use any Item...takže Robe of Archmagi je normálně jen pro solomágy?
a proč jen mág/zloděj? tipuji kvůli Use any Item...takže Robe of Archmagi je normálně jen pro solomágy?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Kombinace mága a kombinace zloděje (ano, kvůli UAI). Bohužel ten mod, co tuhle věc "opravuje" je poněkud nevyvážený co se pravidel týče. Nicméně i kdybych tenhle mod používal, i tak je pro mě RoA nejlepší volba (kromě RoV). Saving throws bonus a MR je lepší než několik bodů do AC. A Spirit Armor je samozřejmě Spirit Armor (a opět další bonus k saving throws).
A neříkal, že chce pokud možno bez kouzel? takovej dwarf berserker není vůbec špatnej class a i barbar má hodně do sebe hlavně později do rukou Cep věků a Sekeru neůstupnosti a vzít si HLA vytrvalost a docela to slušně kotíš...taková drobná vichřice
...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ja za cistokrvneho wariora som najradsej hral asi s kensaiom a dal som mu dlhe mece...
Mně se líbí trp. kensai v jedný ruce zatim +2 kladivo a v druhý kladivo blesků(a pozdějc crom fayer) sice má trochu problémy kvůli AC, ale to mi spravuje amulet ochrany a Jaheira s kůrou(nebo jak se to jmenuje už sem dlouho neměl čas si zahrát )
Mrtvej elf, dobrej elf :D
Rangers and hampsters everywhere :D
Re: Povolání (true class, dualclass, multiclass)
Tho0or - sorry, ale kensai s kaldivama mi přijde jako totální zhůvěřilost:) A trpaslík bez brnění totéž:) I když - pokud se Ti to líbí...
Re: Povolání (true class, dualclass, multiclass)
Vallun - Kensai je podle bg, jenom mistr se zbraněma,je tam napsáno, že meče a že to vychází trochu z asijskejch válečníku, no a co? zkus si takovou postavu jenom vytvořit a mrkni se jak vypadá ve hře, je to nádhera
Mrtvej elf, dobrej elf :D